HerNews.gr
Διεθνή

Τιμ Έλιοτ: Ο μποξέρ εκδικήθηκε τη σύζυγο του με φωτογραφία στο Twitter επειδή τον απατούσε με φίλο του!

Με τη βοήθεια του Twitter αποφάσισε ο πασίγνωστος μποξέρ Τιμ Έλιοτ, να εκδικηθεί την γυναίκα του και τον στενό του φίλο οι οποίοι είχαν κρυφά δεσμό μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ο μποξέρ Τιμ Έλιοτ αποκάλυψε ότι η επίσης μποξέρ σύζυγός του, Τζίνα Μαζάνι, είχε σχέση με τον συμπαίκτη και φίλο του καθόλη τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού… συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης νύχτας των νεονύμφων.

«Θέλετε να δείτε κάτι αηδιαστικό; Αυτή είναι η “σύζυγός” μου που διαβάζει όρκους στην κόρη μου τη νύχτα του “γάμου” μας. Ο τύπος που κρατάει το μικρόφωνο ήταν ο “φίλος και συνεργάτης μου. Η γυναίκα μου με απάτησε με αυτόν τον τύπο το ίδιο βράδυ και είχαν σχέση σε όλο τον “γάμο” μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Σε άλλο tweet, o Τιμ Έλιοτ σημειώνει πως δεν είναι πλέον παντρεμένος με τη Τζίνα Μαζάνι και πως έμαθε για την απιστία μέσω μηνυμάτων που έστειλε η πρώην γυναίκα του σε έναν φίλο του.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε, όταν τη ρώτησε του παραδέχτηκε ότι τον απατά με τον φίλο του.

Πάντως, ο Έλιοτ δεν έχει διαγράψει τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του στον λογαριασμό του στο instagram, ενώ ο δικός της λογαριασμός δείχνει απενεργοποιημένος, όμως το συγκεκριμένο Tweet δεν υπάρχει πλεον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Drake: Δημιούργησε κολιέ με 42 διαμάντια από αρραβώνες που….δεν έκανε ποτέ

HerNews ka

Το γάλα των τρανς γυναικών είναι τόσο καλό όσο το μητρικό, λένε οι Βρετανοί υγειονομικοί υπάλληλοι

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Έβαλε αγγελία για δυο κηπουρούς για το Μπάκιγχαμ και για το Κάστρο του Ουίνδσορ

HerNews ka