HerNews.gr
Διεθνή

Kirstie Alley: Τα παιδιά της δημοπρατούν τα υπάρχοντά της ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

Τα παιδιά της Kirstie Alley ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν μια πώληση τριών μερών των «διασκεδαστικών και μοναδικών» αντικειμένων της ένα χρόνο μετά τον θάνατό της.

«Η μαμά μας συγκέντρωσε τόσα πολλά διασκεδαστικά και μοναδικά πράγματα κατά τη διάρκεια της απίστευτης ζωής της», είπε ο William «True» Parker, 30 ετών, και η Lillie Parker, 29, στο People Wednesday.

«Θέλουμε να μοιραστούμε μερικά από αυτά με άλλους με την ελπίδα να μεταδώσουμε την αγάπη της για τη διακόσμηση».

Ο Ted Danson και η Kirstie Alley από το "Cheers".

Η πώληση, με την ονομασία «Property from The Collection of The Late Kirstie Alley», διοργανώνεται από  το They Two Girls Estate Sales  και θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη στον ιστότοπο Live Auctioneers.

Το πρώτο μέρος της πώλησης θα διαρκέσει από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου και θα επικεντρωθεί στα έπιπλα και τα κομμάτια διάσωσης της Alley που συγκεντρώθηκαν από τα σπίτια της στο Μέιν, την Καλιφόρνια και τη Φλόριντα.

Πολλά κομμάτια στην πώληση, όπως γαλλικές αντίκες, ρολόγια, καθρέφτες και φωτιστικά, θα μπορούσαν να είναι αναγνωρίσιμα σε κάποιους καθώς εμφανίστηκαν στην εκπομπή της “Kirstie Alley’s Big Life” το 2010, η οποία γυρίστηκε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

 

 

Για το δεύτερο μέρος της πώλησης, που θα διαρκέσει από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, πολλά από τα «αγαπημένα ντεκόρ κήπου και αντικείμενα διάσωσης» της ηθοποιού θα είναι προς πώληση.Η Kirstie Alley και τα παιδιά της

Και για την τελική πώληση, οι θαυμαστές μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τα προσωπικά της αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών αντικειμένων από τον Jimmy Choo και τον Christian Louboutin από τις 18 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου.

Η Alley ήταν σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων πριν στραφεί στην υποκριτική και το στυλ της περιγράφηκε από τον εκπρόσωπο της ως «το προσωπικό στυλ της Kirstie “δεν δίνω δεκάρα”».A Look at Kirstie Alley's 14 Most Memorable Roles

Η εκπρόσωπος της αείμνηστης ηθοποιού είπε περαιτέρω στο πρακτορείο σχετικά με την πώληση: «Λατρεύοντας τόσο το στυλ όσο και τη λειτουργικότητα, περικυκλωνόταν με αντικείμενα που αγαπούσε από όπου κι αν προέρχονταν», είτε ήταν την αποθήκη Pier One Warehouse ή από «μια μπουτίκ στη Γαλλία».

«Πάντα έψαχνε για το επόμενο υπέροχο κομμάτι και δεν είχε κανένα πρόβλημα να σχεδιάσει γύρω από αυτά ή να περιμένει να έρθει η έμπνευση».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρώην μπάτλερ του αποκαλύπτει τα “περίεργα” χριστουγεννιάτικα δώρα που του έδωσε ο μονάρχης

HerNews ka

Η ιστορία του Γκαζιαντέπ, του κατεστραμμένου από τον σεισμό αρχαίου κάστρου στην Τουρκία

HerNews ka

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η σύντροφος του αποκάλυψε ότι υπέστη επιπλοκή μετά τον τοκετό

HerNews ka