HerNews.gr
Διεθνή

Βιν Ντίζελ: Δέχθηκε μήνυση από την πρώην βοηθό του για σεξουαλική επίθεση

Η πρώην βοηθός του Βιν Ντίζελ Άστα Τζόνασον, κατέθεσε μήνυση σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του σταρ του “Fast and the Furious” για ένα υποτιθέμενο περιστατικό που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο St. Regis στην Ατλάντα τον Σεπτέμβριο του 2010.

Ισχυρίζεται στην καταγγελία που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, ότι ο Βιν Ντίζελ, τώρα 56 ετών, την κάλεσε στη σουίτα του αφού επέστρεψε από ένα κλαμπ με οικοδέσποινες.

Αφού έφυγαν οι άλλες γυναίκες, Ντίζελ, φέρεται να άρπαξε τους καρπούς της Τζόνασον και την τράβηξε στο κρεβάτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Η κατήγορος ισχυρίζεται ότι ζήτησε από το πρώην αφεντικό της να σταματήσει, αλλά εκείνος στη συνέχεια φέρεται να έπιανε το στήθος της και τη φίλησε στο στήθος «παρά τις παρακλήσεις της», σύμφωνα με τη μήνυση.

«Η κυρία Τζόνασον φοβόταν να αρνηθεί πιο βίαια τον προϊστάμενό της, γνωρίζοντας ότι το να φύγει από αυτό το δωμάτιο ήταν ζωτικής σημασίας τόσο για την προσωπική της ασφάλεια όσο και για την εργασιακή της ασφάλεια», αναφέρει επίσης η μήνυση.

«Αλλά αυτή η ελπίδα πέθανε όταν ο Βιν Ντίζελ έπεσε στα γόνατά του, τράβηξε το φόρεμα της κυρίας Τζόνασον προς τη μέση της και κακοποίησε το σώμα της, περνώντας τα χέρια του πάνω από τα πάνω πόδια της, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών μηρών της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έφυγε τρέχοντας από τον ηθοποιό κάποια στιγμή, κατευθυνόμενη προς το μπάνιο, αλλά ο σταρ του “Bloodshot” φέρεται να την κάρφωσε σε έναν τοίχο και έβαλε το χέρι της στο “όρθιο πέος” του καθώς στη συνέχεια αυνανίστηκε.

«Τρομοκρατημένη, η κ. Τζόνασον έκλεισε τα μάτια της, προσπαθώντας να απομακρυνθεί από τη σεξουαλική επίθεση και να αποφύγει να τον εξοργίσει», αναφέρει η μήνυση.

«Η κυρία Τζόνασον άκουσε τότε θορύβους από τον Βιν Ντίζελ…. ήταν παγωμένη σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κινηθεί».

Η Τζόνασον ήταν πρόσφατη απόφοιτος του προγράμματος σχολής κινηματογράφου του Λος Άντζελες εκείνη την εποχή, η οποία είχε προσληφθεί για να εργαστεί στην εταιρεία του Ντίζελ, One Race, ενώ η ταινία του “Fast Five” βρισκόταν στην παραγωγή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Είχε την αποστολή να οργανώνει πάρτι, να συνοδεύει τον σταρ του κινηματογράφου σε πάρτι και να φροντίζει να είναι «κοντά» μαζί του όταν φωτογραφιζόταν μαζί με άλλες γυναίκες.

Ωστόσο, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την υποτιθέμενη επίθεση του Ντίζελ εναντίον της.

Εκτός από τη σεξουαλική επίθεση, η Τζόνασον μηνύει επίσης για διακρίσεις με βάση το φύλο, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, παράνομη καταγγελία και αντίποινα.

Η πρώην βοηθός ισχυρίζεται στην καταγγελία που έλαβε για πρώτη φορά η Vanity Fair ότι υπέφερε «και συνεχίζει να υποφέρει από ταπείνωση, συναισθηματική δυσφορία και ψυχικό και σωματικό πόνο και αγωνία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Παλεύει με την υγεία της – «Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: “Η Μέγκαν ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει…”

Her News b

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Θα παρευρεθούν η Άννα Μαρία και ο Παύλος

HerNews ka