HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Παλεύει με την υγεία της – «Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί»

Η αδερφή της Celine Dion, Claudette, είπε ότι η τραγουδίστρια αγωνίζεται να βρει θεραπεία για τη διάγνωση του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Le Journal de Montreal , η Claudette αποκάλυψε ότι παρά τη συνεργασία με «τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα», η Celine Dion, έχει δει μικρή βελτίωση στην υγεία της.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική», είπε η Claudette.

Σύμφωνα με τα  Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας , το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου είναι μια «σπάνια, προοδευτική νευρολογική διαταραχή» που μπορεί να προκαλέσει δύσκαμπτους μύες στον κορμό, τα χέρια και τα πόδια.

Σελίν Ντιόν: Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της

Επηρεάζει περίπου έναν στους εκατομμύριο ανθρώπους.

Μετά τη διάγνωση, η Celine αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία Courage , την οποία η Claudette είπε ότι ήταν απαραίτητη για τις πιθανότητες αποκατάστασης.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως να ξεκουραστεί. Πάντα πάει πάνω και πέρα, προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και κορυφαία στον τομέα της», είπε. «Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσεις».

«Όταν της τηλεφωνώ και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά», εξήγησε η Κλοντέτ. «Ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας».

Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Σελίν Ντιόν: "Δεν μπορούμε να βρούμε... | Διεθνή Ειδήσεις

Παρά την έλλειψη βελτίωσης στην κατάσταση της Celine, η οικογένεια εξακολουθεί να έχει «εμπιστοσύνη» ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Τον Μάιο, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε “με τρομερή απογοήτευση” ότι ακύρωσε πάνω από 40 από τις ημερομηνίες της περιοδείας της λόγω της εξουθενωτικής διαταραχής.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%», έγραψε στο Instagram.

«Δεν είναι δίκαιο να συνεχίζεις να αναβάλλεις τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή», συνέχισε.

Σελίν Ντιόν: Δίνει μάχη ζωής με σπάνια νευρολογική ασθένεια – Αναβάλλεται η συναυλία της στην Ελλάδα

«Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!»

Ενώ η διάγνωσή της με τη νόσο αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, η τραγουδίστρια είπε τότε ότι «αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της για πολύ καιρό».

Η Celine Dion χρειάστηκε προηγουμένως να καθυστερήσει την παραμονή της στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2021, αφού αντιμετώπισε «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς».

Ενώ τελικά μπόρεσε να επιστρέψει στη σκηνή, δεν είναι σαφές πότε – ή εάν – η Celine θα μπορέσει να εμφανιστεί ξανά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Wimbledon: Πρόστιμο ρεκόρ στον Τζόκοβιτς που έσπασε τη ρακέτα του στο φιλέ

HerNews ka

Άνοιξε ξανά ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη Νέα Υόρκη – Είχε καταστραφεί την 11η Σεπτεμβρίου

Her News

Κύπρος: Άνδρας δολοφόνησε την 28χρονη σύντροφο του και την πέταξε στον γκρεμό

HerNews ka