HerNews.gr
Διεθνή

Morgan Freeman: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Παρά τις πρόσφατες ανησυχίες που προκλήθηκαν από ένα βίντεο που δείχνει τον Morgan Freeman να εμφανίζεται ασταθής ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη, ο 86χρονος ηθοποιός αναφέρεται ότι είναι «καλά», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Στο βίντεο , ο Freeman φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει, απαιτώντας βοήθεια για να μπει σε ένα SUV. Ο εκπρόσωπος καθησύχασε το κοινό για την υγεία του Freeman , δηλώνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

«Ο Morgan είναι καλά στην υγεία του», είπε ο εκπρόσωπός του.

Why is 'Morgan Freeman dead' trending? | The US Sun

Ο Freeman αντιμετώπισε προκλήσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγούμενου αγώνα με μια μεταδοτική λοίμωξη που τον έκανε να χάσει την προβολή της σειράς του στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι.

«Η υγεία του Morgan έχει επιδεινωθεί σε σημείο που μετά βίας μπορεί να περπατήσει μόνος του – και όταν το κάνει είναι μετρημένα βήματα», είπε στο National Enquirer μια πηγή.

«Πονάει σαφώς πολύ και όλοι ενδιαφέρονται για την ευημερία του», συνέχισε η πηγή. «Αλλά ο Morgan δεν παραπονιέται. Το ξεπερνάει με έναν μορφασμό. Και δεν ξεχνά ποτέ να ευχαριστεί τους θαυμαστές».

«Αλλά ο φόβος είναι ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι σε συνεχή αγωνία και παγιδευμένος στο ίδιο του το σώμα. Πρέπει να είναι φρικτό για αυτόν».

Video Morgan Freeman shares why he was drawn to new nature documentary -  ABC News

Πρόσθετη διαταραχή που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα το 2008

Ο Freeman παλεύει επίσης με την ινομυαλγία, μια χρόνια διαταραχή που προκαλεί πόνο, δυσκαμψία, κόπωση και κατάθλιψη, που πιστεύεται ότι προήλθε από ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το 2008.

Το ατύχημα οδήγησε σε παράλυση στο αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα ο Freeman να φορέσει ένα γάντι συμπίεσης για να διατηρήσει τη ροή του αίματος.

«Πονάει όταν περπατάει, όταν κάθεται ακίνητος, όταν σηκώνεται από τον καναπέ και όταν κάνει λάθος βήματα σε ένα υγρό λιβάδι», έγραψε ο δημοσιογράφος Τομ Κιαρέλα.

«Περισσότερο από πόνο, φαίνεται ένα είδος αγωνίας, αν και δεν το αναφέρει ποτέ».

Μόργκαν Φρίμαν: Έχασε σχεδόν 25 κιλά και οι φίλοι του ανησυχούν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vanessa Hudgens: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Cole Tucker!

HerNews ka

Cher: Υπέβαλε αίτηση επιτήρησης του γιού της λόγω σοβαρών ζητημάτων κατάχρησης ουσιών

HerNews ka

Will Smith- Oscars 2022: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χαστούκισε επί σκηνής τον Chris Rock;

HerNewskl