HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Ατελείωτη ουρά κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα – «Αθάνατος» φώναζαν οι θαυμαστές του

Από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 26/12 έχει φτάσει η σορός του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, και ήδη από τις 8:00 είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά, του «άρχοντα» της νύχτας, θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας έως τις 16:00 το απόγευμα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο, και η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινόχωμα Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλο.

Μόλις έφτασε η σορός του, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «αθάνατος Βασιλάρα».

Στην ουρά δεκάδων μέτρων που έχει σχηματιστεί στην αυλή της εκκλησίας, ο κόσμος περιμένει τραγουδώντας τα τραγούδια του, ενώ τα αυτοκίνητα που περνάνε έξω από τον ναό, έχουν στη διαπασών τη μουσική του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σουβλάκι από…χρυσάφι: Φόβοι πως μπορεί να φτάσει τα 5 ευρώ η τιμή του

Her News

Ποια είναι τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται στο «καλάθι του καταναλωτή» – Θα είναι τα 50 φθηνότερα

Her News b

Πανεπιστήμια: Πώς θα λειτουργήσουν από σήμερα, τα μέτρα που ισχύουν

Her News b