HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έφυγε» από τη ζωή ο αδερφός του σε ηλικία 28 ετών

Ο 28χρονος αδερφός του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελής, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Παντελής Πολυδερόπουλος εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, ενώ μια ημέρα πριν την ανακοπή εργάστηκε κανονικά.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε σε πένθος την οικογένεια και τους οικείους του, ενώ ως ένδειξη πένθους, το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν ο 28χρονος δεν λειτούργησε χθες Δευτέρα 25/12.

polideropoulos_bar

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει άλλα δυο αδέρφια, τον Παναγιώτη και τον Πάρη, ενώ ακόμη δεν έχει γνωστοποιήσει την τραγική είδηση.

Όσα δήλωνε ο Παντελής Πολυδερόπουλος για τη σχέση με τα αδέρφια του

Η σχέση που είχαν τα 4 αδέρφια μεταξύ τους, ήταν ιδιαίτερα στενή, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν παραχωρήσει και μια κοινή συνέντευξη.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Όσα δήλωνε για τη σχέση τους ο αδελφός του Παντελής, που έφυγε από τη ζωή

«Ήμουν ο μικρότερος, και τον Νίκο που ήταν μεγαλύτερος κατά οκτώ χρόνια, τον έχανα. Ουσιαστικά, με τον Νίκο επικοινωνήσαμε περισσότερο μετά τα 17 μου, γιατί έφυγε στα 18 του από την Πάτρα και όταν ερχόταν να μας δει με έβλεπε όλο και ψηλότερο, μέχρι που τον πέρασα στο ύψος… Όταν ήμασταν παιδιά τρελαινόμουν όταν παίζαμε κρυφτό, γιατί ως ο Βενιαμίν της οικογένειας, τα αδέλφια μου με πρόσεχαν, με έκρυβαν καλύτερα, κι εγώ απολάμβανα αυτή τη φροντίδα», δήλωνε ο Παντελής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ορεστιάδα: Πα-τέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του συνελήφθη μετά από έναν χρόνο

Her News b

Σεπόλια: Αυξημένη επιτήρηση έχει από χθες η 12χρονη

HerNews ka

«Μπλε υπερπανσέληνος»: Έρχεται στις 30 Αυγούστου το μοναδικό και σπάνιο φεγγάρι που θα μας “μαγέψει”

HerNews ka