HerNews.gr
Beauty

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Έλενα Παπαρίζου

Αν και η αντίληψη για το τι αποτελεί ένα “κομψό άρωμα” διαφέρει ανάμεσα στις γυναίκες. Η προτίμηση των Ελληνίδων celebrities για ένα συγκεκριμένο άρωμα φαίνεται να κερδίζει συνεχώς την αναγνώριση τους.

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Έλενα Παπαρίζου-hernews

Ένα από αυτά τα αγαπημένα είναι το κεχριμπαρένιο και ξυλώδες άρωμα “Élixir des Merveilles Eau de Parfum” από τον οίκο Hermès, το οποίο φορά εδώ και χρόνια η διάσημη Έλενα Παπαρίζου.

Το άρωμα αυτό έχει νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί. Επίσης, έχουν κέδρο και σανδαλόξυλο, σχηματίζοντας έναν ανατολίτικο συνδυασμό που κερδίζει την προσοχή με την ιδιαιτερότητά του.

Η αποκάλυψη σχετικά με αυτό το άρωμα έγινε από τη Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε για το αγαπημένο της Élixir des Merveilles Eau de Parfum. Αυτό συνέβη βέβαια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Επίσης, αναφέρθηκε πως ακόμα και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία το φοράει επί σειρά ετών. Πιο συγκεκριμένα έχει περιγράψει ως ένα άρωμα που αντιλαμβάνεται διαφορετικά στη δική της επιδερμίδα. Έτσι, δείχνει πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό το άρωμα σε κάθε γυναίκα.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, και άλλες Ελληνίδες celebrities επιβεβαιώνουν την προτίμησή τους για αυτό το άρωμα. Η Νίκη Κάρτσωνα και η Μπέττυ Μαγγίρα ανήκουν στις διάσημες προσωπικότητες. Αυτές επίσης εκτιμούν και φορούν αυτή την εξαιρετική επιλογή αρώματος από τον Hermès.

Η προτίμησή τους γι’ αυτό το άρωμα το αναδεικνύει ως μια δημοφιλή και κομψή επιλογή που συνδυάζει εκλεπτυσμένα στοιχεία και μοναδικότητα.

Έλενα Παπαρίζου-hernews

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι: Το φυσικό φάρμακο κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να δοκιμάσετε

HerNews ka

Round Bob: Το καρέ που κολακεύει όλα τα πρόσωπα

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Βρήκαμε την αντιγηραντική κρέμα που χρησιμοποιεί

HerNewskl