HerNews.gr
Μόδα

Slip dress: Aυτή η ασυναγώνιστη τάση φορεμάτων θα είναι η πιο δημοφιλής την Πρωτοχρονιά

Το slip dress είναι απαραίτητο κομμάτι για μια βραδινή έξοδο και απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα των ρούχων για το σπίτι που είχε την ακμή της τη δεκαετία του 1990, χάρη σε προσωπικότητες όπως η Kate Moss, η Sofia Coppola  και  η Gwyneth Paltrow.

Η Victoria Beckham του έδωσε πίσω την αρχοντιά του το 2022, κατά τη διάρκεια του γάμου του γιου της Brooklyn και της Nicola Peltz , όπου επέλεξε μια ρευστή και μεταλλική εκδοχή αυτού του φορέματος.

Από τότε, το slip dress είναι ασυναγώνιστο και μπορεί να φορεθεί τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και το βράδυ. Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε πως πρέπει να το φορέσετε για να λάμψετε στους εορτασμούς για το τέλος του χρόνου, από τα Χριστούγεννα έως την Πρωτοχρονιά.

Καθώς αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, προσφέροντας θηλυκότητα και στυλ, εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το κομψό κομμάτι στο ντύσιμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Layering Με T-shirts ή Πουκάμισα

Αναβαθμίστε το slip dress σας προσθέτοντας ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο από κάτω. Αυτό δεν προσθέτει μόνο στυλ αλλά και ένα casual twist.

2. Συνδυασμός με κομψά παπούτσια

Φορέστε το slip dress με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια για έναν εντυπωσιακό συνδυασμό. Τα σωστά παπούτσια μπορούν να αναδείξουν το σύνολό σας.

3. Επιλέξτε σωστά αξεσουάρ

Προσθέστε λεπτομέρειες με κοσμήματα και τσάντες που θα δώσουν έναν extra χαρακτήρα στο outfit σας. Ένα λεπτό choker ή μια statement τσάντα είναι ιδανικές επιλογές.

4. Παιχνίδι με χρώματα και υφάσματα

Δοκιμάστε να εξερευνήσετε το slip dresses σε διάφορα χρώματα και υφάσματα. Από τα βελούδινα στα μεταξωτά, η ποικιλία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά looks.

5. Λεπτομέρειες ραφής και υλικού

Ενδιαφέρουσες ραφές, δαντέλα ή διαφάνεια μπορούν να προσθέσουν ενδιαφέρον στο slip dress σας. Επιλέξτε κομμάτια με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που θα κλέψουν την προσοχή.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε με το slip dress σας, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο και μοδάτο outfit για κάθε περίσταση.

Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που έγινε viral για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: To iconic πράσινο φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις

HerNewskl

Balletcore: H νέα τάση που μας θυμίζει…Carrie Bradshaw!

HerNewskl

Οι Motorcycle μπότες είναι τα παπούτσια It-Girl που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο

HerNews ka