HerNews.gr
Διεθνή

Ποια διάσημα ζευγάρια αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους το 2023;

Καθώς το έτος 2023 πλησιάζει στο τέλος του, πολλά διάσημα ζευγάρια αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με αποτέλεσμα να γίνονται πρωτοσέλιδα με τους εκπληκτικούς χωρισμούς τους.

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους χωρισμούς του 2023 είναι της Rosalia και του Rauw Alejandro, εξέχουσες προσωπικότητες της λατινικής μουσικής σκηνής, η σχέση των οποίων τράβηξε την προσοχή.

Rosalia και Rauw Alejandro

Το ζευγάρι, που έμοιαζε αχώριστο, σόκαρε τους θαυμαστές στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ανακοινώνοντας την απόφασή του να τερματίσουν τη ρομαντική τους σχέση.

Στη λίστα των διασημοτήτων που χώρισαν το 2023 είναι ο Ricky Martin, του οποίου ο χωρισμός από τον Jwan Yosef, άφησε πολλές καρδιές ραγισμένες.

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και υιοθέτησε μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σηματοδοτώντας το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή του.

Matt Healy και Taylor Swift

Στη σφαίρα των μεταπτώσεων υψηλού προφίλ, η Taylor Swift βίωσε ένα χρόνο αλλαγών στην ερωτική της ζωή.

Η Taylor Swift χώρισε με τον Βρετανό τραγουδιστή Matt Healy, μόνο για να ξεκινήσει μια νέα σχέση με τον Travis Kelce, και έγινε το talk of the town.

Ένα ακόμη σύντομο αλλά εντυπωσιακό ειδύλλιο έφτασε στο τέλος του μεταξύ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Neymar και του μοντέλου Bruna Biancardi.

Αν και η σχέση τους διήρκεσε μόνο λίγες εβδομάδες, ο θόρυβος των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον χωρισμό τους αντήχησε δυνατά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Βασίλισσα του sexting»: Έβγαλε δυο εκατομμύρια δολάρια με sms

Her News

Lisa Marie Presley: Τα απομνημονεύματά της θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο

HerNews ka

Ιαπωνία: Οι πιγκουίνοι σε ένα ενυδρείο αρνούνται να φάνε φθηνότερη τροφή – Αντί για σκουμπρί τους δίνουν σαφρίδι

Her News