HerNews.gr
Διεθνή

Rauw Alejandro: «Σπάει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του με τη Rosalia

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό μεταξύ της Rosalia και του Rauw Alejandro, στον οποίο και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αφήσουν τα πράγματα χωρίς να κάνουν δημόσιες δηλώσεις, είναι πλέον ο Πορτορικανός που έσπασε τη σιωπή του.

Ο Rauw Alejandro είπε ότι με τη Rosalia διατήρησαν τετραετή σχέση χωρίς αμφιλεγόμενα περιστατικά. Ωστόσο, “καταπλακώθηκε” από όσα ειπώθηκαν στα social media και τα τοπικά μέσα.

«Φτιάχνουν κάθε σ@@α… Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τι είναι ο Rauw Alejandro από τον Raul και ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι», εξομολογήθηκε ο Rauw στο κανάλι του Youtube Chente Ydrach.Rauw Alejandro breaks the silence about his breakup with RosaliaΟ ερμηνευτής αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Bruna Marquezine, την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή Neymar, διευκρινίζοντας ότι ήταν μέρος διαφημιστικής καμπάνιας για την Carolina Herrera . Κατέρριψε τις φήμες για πιθανό ειδύλλιο και εξήγησε ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια υπαίθριας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη.

«Ήμασταν οι πρωταγωνιστές και οι παπαράτσι έβγαλαν φωτογραφίες και την επόμενη μέρα έβγαλαν ότι έβγαινα μαζί της», εξήγησε.

Όσον αφορά τις φήμες απάτης, ο Rauw Alejandro μοιράστηκε ότι αυτός και η Rosalia επικοινώνησαν για να αντιμετωπίσουν το θέμα δημόσια, καθώς ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε μια δήλωση διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος για την κατάρρευση της σχέσης.

Rauw Alejandro's friend reveals the reasons for his break-up with Rosalia |  Marca«Η σχέση μας ήταν πολύ ωραία. Τίποτα τοξικό. Γεννηθήκαμε άντρες, έχουν ήδη το στίγμα ότι είναι κ@@παιδα… και δεν το κρίνω, έχουμε κακή φήμη», εξήγησε ο Rauw , τονίζοντας την αρμονία που χαρακτήριζε τη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής, η Rosalia δεν έχει δώσει λεπτομέρειες, ούτε για την «τωρινή σχέση» της με τον ηθοποιό Jeremy Allen , με τον οποίο εθεάθη να είναι πολύ κοντά στο Λος Άντζελες στις αρχές Δεκεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε ποιο φόρεμα φόρεσε στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

HerNews ka

Συρία: Το μωρό που γεννήθηκε στα χαλάσματα του σεισμού μεταφέρθηκε σε μυστική τοποθεσία εν μέσω φόβων απαγωγής του

HerNews ka