HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Ορκίζεται να μην επιστρέψει ποτέ στη μουσική βιομηχανία

Το να είσαι θαυμαστής της Britney Spears ήταν πάντα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, ένα τρενάκι του «τι συμβαίνει;» σε πιασάρικες μελωδίες.

Αν και είναι ένα διαρκές μυστήριο τι θα κάνει στη συνέχεια, η ίδια η Spears επιβεβαίωσε ένα πράγμα που δεν θα κάνει, μέσω μιας λεζάντας στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης: Ηχογράφηση μουσικής για ένα άλμπουμ επιστροφής.

«Για να ξεκαθαρίσουμε ότι τα περισσότερα νέα είναι σκουπίδια!!! Λένε συνέχεια ότι απευθύνομαι σε τυχαίους ανθρώπους για να κάνω ένα νέο άλμπουμ… Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία!!!», έγραψε μαζί με ένα μέρος του πίνακα του Guido Reni του 17ου αιώνα Salomè con la testa del Battista (Η Σαλώμη με το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή), που απεικονίζει μια γυναίκα να κρατά μια πιατέλα με το αποκεφαλισμένο κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή.

Η ανυποχώρητη δήλωση της Britney Spears έρχεται μετά από αναφορές, που αποδίδονται σε «ανώνυμες πηγές», ότι οι βαριές επιτυχίες της μουσικής όπως ο Charli XCX και η Julia Michaels είχαν στρατολογηθεί για να συνεργαστούν με τη Spears σε ένα άλμπουμ επιστροφής.

Το πιο πρόσφατο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ της, κυκλοφόρησε το 2016.

Στα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, The Woman In Me , το ηχητικό βιβλίο του οποίου αφηγήθηκε η Michelle Williams, η Spears μίλησε για το τραύμα της νόμιμης συντηρητικής της θητείας από το 2008 έως το 2021 και την αναγκαστική εμφάνιση στη σκηνή, είτε το ήθελε είτε όχι.

Η σχέση της με τη μουσική και το να τη μοιράζεται με τον κόσμο άλλαξε.

«Η προώθηση της μουσικής μου καριέρας δεν είναι το επίκεντρό μου αυτή τη στιγμή», έγραψε στα απομνημονεύματα. Ονόμασε την ηχογράφηση του σινγκλ «Hold Me Closer» με τον Elton John μια «φανταστική εμπειρία» και είπε ότι «δεν ένιωσα καλά – ένιωσα υπέροχα».

Σε μια ανάρτηση μέρες μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων, η Spears μοιράστηκε ότι είχε γράψει ένα νέο τραγούδι, με τον τίτλο “Hate You to Like Me”, αν και δεν έχει βγει ακόμη ηχογράφηση ή στίχοι. 

«Είναι καιρός να μην είμαι κάποια που θέλουν οι άλλοι. Ήρθε η ώρα να βρω τον εαυτό μου», έγραψε στα απομνημονεύματά της.

«Όταν γράφω, γράφω για πλάκα ή γράφω για άλλους!!!» η λεζάντα της συνεχίστηκε. «Για όσους από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε για μένα… Έχω γράψει πάνω από 20 τραγούδια για άλλους ανθρώπους τα τελευταία δύο χρόνια !!! Είμαι συγγραφέας φάντασμα και ειλικρινά το απολαμβάνω έτσι!!!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» δεν έλαβαν πρόσκληση στο αναμνηστικό αφιέρωμα του στα Emmys

HerNews ka

Έβαν Έλινγκσον: Βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σε ηλικία 35 ετών ο σταρ του «CSI Miami»

HerNews ka

Meghan Markle: «Η σεξουαλικότητά σου, πολλές φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου»

HerNewskl