HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Μας έφερε το summer makeup trend 2024

Kendall Jenner-hernews

Η Kendall Jenner είναι γνωστή για τον κομψό της στιλ και τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, και η Πρωτοχρονιά φυσικά δεν ήταν εξαίρεση. Με το λευκό αποκαλυπτικό φόρεμά της, πρόσφερε μια λιτή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το messy bun με τη χωρίστρα στη μέση δίνει έναν αέρα casual άνεσης, ενώ το soft glam μακιγιάζ είναι ένα trend που κερδίζει διαρκώς έδαφος στο χώρο της ομορφιάς.

Kendall Jenner: Μας έφερε το summer makeup trend 2024

Το soft glam μακιγιάζ επικεντρώνεται στην απαλή λάμψη, με εστίες στα φυσικά χαρακτηριστικά. Υιοθετεί φυσικές αποχρώσεις, ζεστές τόνους και μια διακριτική λάμψη που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά χωρίς να είναι υπερβολικό.

Αυτό το στυλ μακιγιάζ επιτρέπει στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας να λάμπουν, ενισχύοντας τη φυσική εμφάνιση χωρίς να κρύβει την φυσική υφή του δέρματος.

Η επιλογή της Jenner για αυτό το μακιγιάζ συνδυάζεται άψογα με το λευκό φόρεμά της και τον casual χαρακτήρα του hairstyle της. Αυτή η επιλογή αποδεικνύει πως μπορεί κανείς να είναι εκθαμβωτικός και λαμπερός ακόμη και με μια απλή και φυσική προσέγγιση στο μακιγιάζ.

Η Jenner, από τη μία πλευρά fashion icon και από την άλλη πρότυπο ομορφιάς, δείχνει με την επιλογή της ότι η απλότητα συχνά μπορεί να είναι η πιο εντυπωσιακή επιλογή. Μέσα από τη φωτογραφία της, μοιράστηκε ένα μήνυμα που αναδεικνύει την ομορφιά της φυσικότητας και της αυθεντικότητας, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να αγκαλιάζει τον εαυτό του με αυτό που τον κάνει μοναδικό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αφυδατωμένο δέρμα: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Her News

Euphoria: Η make up artist της σειράς λανσάρει το δικό της brand και είναι μια ωδή στην ομορφιά

HerNewskl

Τα πιο κοινά λάθη που κάνετε με την κρέμα ματιών

Her News