HerNews.gr
Beauty

Alessandra Ambrosio: Επέλεξε το Peach Fuzz στο μανικιούρ της

Alessandra Ambrosio

Τον Δεκέμβριο, η Pantone ανακοίνωσε το “Peach Fuzz” ως το χρώμα της χρονιάς. Αυτή η ροδακινί απόχρωση αναμένεται να είναι δημοφιλής την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς στο μακιγιάζ και το μανικιούρ, είναι εξίσου ιδανική και για το χειμώνα.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio: Επέλεξε το Peach Fuzz στο μανικιούρ της

Η Alessandra Ambrosio επιλέγοντας αυτή την απόχρωση για τα νύχια της στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ακολούθησε τη συμβουλή αυτή. Η προσωπική της nail artist, η Queenie Nguyen, μοιράστηκε κοντινά πλάνα του μανικιούρ της Ambrosio στο Instagram, δείχνοντας ότι αυτό το χρώμα συνδυάζεται εξαιρετικά με το λαμπερό της mini φόρεμα, αποδεικνύοντας πως είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και ντύσιμo.

Alessandra Ambrosio

Tο Peach Fuzz είναι μια ζεστή, φωτεινή ροδακινί απόχρωση που αγκαλιάζει τη ζεστασιά και τη φρεσκάδα της ροδάκινης. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει ζωντάνια και αισιοδοξία, αναδεικνύοντας μια αίσθηση νεότητας και ενέργειας.

Η φωτεινή αυτή απόχρωση είναι πολύ ευέλικτη, ενσωματώνοντας τον εκρηκτικό χαρακτήρα της σε διάφορα στυλ και περιστάσεις. Αναμένεται να είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο μακιγιάζ, δίνοντας μια φρέσκια νότα στα χείλη, τα μάτια και τα νύχια.

Είναι ένα χρώμα που προσθέτει ζεστασιά και φωτεινότητα σε κάθε εμφάνιση, ενώ μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες αποχρώσεις για να δημιουργήσει μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ακμή: Αυτά είναι τα skincare συστατικά που την καταπολεμούν!

HerNewskl

Τόνερ: Πόσο αναγκαίο είναι τελικά στη ρουτίνα περιποίησης σας;

HerNewskl

Kim Kardashian: Υιοθέτησε το πιο girly manicure που έχουμε δει πάνω της

HerNewskl