HerNews.gr
Διεθνή

Αλλαγή καριέρας για την Britney Spears: Ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

Η Britney Spears , η εμβληματική «Πριγκίπισσα της ποπ», έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εικασιών με συζητήσεις γύρω από την δυνητικά πρωτοποριακή κίνησή της να ενταχθεί στο OnlyFans , μια απόφαση που θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την καριέρα και το οικονομικό της μέλλον.

Από την απελευθέρωσή της από μια συντηρητική κηδεμονία που περιόριζε σημαντικά την αυτονομία της, η Spears έχει λάβει μια τολμηρή στάση στην επαγγελματική της πορεία, δηλώνοντας τον Ιανουάριο ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στη βιομηχανία με την ίδια ιδιότητα.

Αυτό έρχεται μετά από μια σειρά προσωπικών αποκαλύψεων και ειλικρινών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες έχουν συγκλονίσει τους θαυμαστές της.Το ότι η Britney Spears “βλέπει” το OnlyFans ως πλατφόρμα δεν σημαίνει απλώς μια αλλαγή σταδιοδρομίας, σηματοδοτεί μια δραματική ανάκτηση της εικόνας και του πρακτορείου της.

Αυτή η απόφαση επηρεάζεται από τις ιστορίες επιτυχίας άλλων δημοσίων προσώπων στην πλατφόρμα, όπως η Bella Thorne , η οποία φέρεται να κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια τις πρώτες 24 ώρες της στον ιστότοπο.

Η πιθανότητα για οικονομικό κέρδος είναι εκπληκτική, με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι η Spears θα μπορούσε να ξεπεράσει τους κορυφαίους εισοδηματίες, πιθανώς να κερδίσει μεταξύ 13 και 18 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο τον πρώτο μήνα της, σύμφωνα με πληροφορίες από την Celeste Franklyn του Plush Agency.

Η Britney Spears σκέφτεται να κάνει μια κίνηση που θα της έκανε περισσότερα χρήματα από την τελευταία της περιοδεία: Άνοιγμα λογαριασμού OnlyFans

Αυτή η κίνηση όχι μόνο θα επισκιάσει τα κέρδη από τις προηγούμενες περιοδείες της, όπως τα 54 εκατομμύρια δολάρια που εισέπραξε από το «Piece of Me» το 2018, αλλά θα μπορούσε επίσης να δει το ετήσιο εισόδημά της από το OnlyFans να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, το εγχείρημα της Britney Spears στο OnlyFans παραμένει εικασία.

Το μέλλον της Britney Spears: Τραγούδι ή OnlyFans;

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην Spears και αναφορές του TMZ, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης στο OnlyFans, η τραγουδίστρια δεν έχει ακόμη δεσμευτεί πλήρως σε αυτό το μονοπάτι.

Παραμένει επιφυλακτική σχετικά με την κατάδυση σε ένα εγχείρημα που θα μπορούσε να περιορίσει τη δημόσια προσωπικότητά της σε περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους.

Εάν αποφασίσει να γίνει μέλος του OnlyFans, δεν θα σηματοδοτήσει μόνο μια σημαντική στιγμή στην προσωπική της απελευθέρωση αλλά και στην εξελισσόμενη σχέση μεταξύ των διασημοτήτων και των θαυμαστών τους στην ψηφιακή εποχή.

Britney Spears: Δημοσίευσε βίντεο που χορεύει τρυφερά με τον πρώην της Sam Ashgari

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ashley Olsen: Παντρεύτηκε μυστικά με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

HerNewskl

Τουρκία: Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο άγαλμα 11.000 ετών ενός άνδρα που κρατούσε τα γεννητικά του όργανα

HerNews ka

Σοκάρει η Ρεμπέκα Βάρντι: «Με βίαζαν στα 12 και το έκρυβαν» – Κατηγορεί τους Ιεχωβάδες

Her News