HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: Νέα «μπηχτή» για τον Πικέ σε κλιπ από το νέο της τραγούδι – Δείτε βίντεο

Το νέο κλιπ της Σακίρα με τίτλο «Copa Vacía» κάνει σήμερα πρεμιέρα και μάλλον είναι ακόμα μια “μπηχτή”. Όπως φαίνεται από τους πρώτους στίχους του τραγουδιού, τους οποίους μοιράστηκε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιλαβάνουν πάλι «μπηχτές» για τον Πικέ.

Είναι το έκτο τραγούδι της Κολομβιανής μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, στο οποίο συνεργάζεται με τον συμπατριώτη της Μανουέλ Τουρίζο.

Είναι το έκτο τραγούδι της Κολομβιανής μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, στο οποίο συνεργάζεται με τον συμπατριώτη της Μανουέλ Τουρίζο.

Στην αφίσα η Σακίρα έχει μεταμορφωθεί σε γοργόνα, που κάθεται στην ακτή της θάλασσας και στο βάθος υπάρχουν εικόνες της με τον Τουρίζο.

Οι αρχικοί στίχοι του «Copa Vacía»

Πριν από λίγες ημέρες, η Σακίρα δημοσίευσε βίντεο στο Instagram όπου φαίνεται να κάνει σερφ και στο βάθος ακούγονται στίχοι του τραγουδιού.

«ΕίσαΣακι πάντα απασχολημένος με τόσες πολλές δουλειές.
Θα ήταν ωραίο, αγάπη μου, λίγος ελεύθερος χρόνος.
Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου την προσοχή σου.
Χτύπα το τηλέφωνο, χρησιμοποίησε το χέρι σου μαζί μου.
Ξέρω ότι είσαι σέξι, αλλά εγώ είμαι πολύ πιο σέξι».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η Σακίρα βρίσκεται σε σχέση με τον τον πιλότο της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

HerNews ka

Η βασίλισσα Letizia εντυπωσίασε σε δημόσια εμφάνιση με γκρίζα μαλλιά

Her News

Shakira: Ο άνδρας που την παρενοχλούσε ισχυρίζεται ότι είναι ο σύζυγός της ενώπιον δικαστή και λαμβάνει μεγαλύτερη τιμωρία

HerNews ka