HerNews.gr
Διεθνή

Melania Trump: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 78 ετών

Η Melania Trump ανακοίνωσε ότι η μητέρα της, Amalija Knavs, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνω τον θάνατο της αγαπημένης μου μητέρας, Amalija», έγραψε στο Twitter η πρώην πρώτη κυρία το βράδυ της Τρίτης.

«Η Amalija Knavs ήταν μια δυνατή γυναίκα που πάντα κρατούσε τον εαυτό της με χάρη, ζεστασιά και αξιοπρέπεια.

Ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στον σύζυγό της, τις κόρες, τον εγγονό και τον γαμπρό της. Θα μας λείψει απεριόριστα και θα συνεχίσουμε να τιμούμε και να αγαπάμε την κληρονομιά της».

Ο Donald Trump θρήνησε επίσης για το θάνατο της πεθεράς του στο Truth Social.

«Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή νύχτα για όλη την οικογένεια Trump!! Η σπουδαία και όμορφη μητέρα της Melania, η Amalija, μόλις πήγε σε ένα όμορφο μέρος στον ουρανό. Ήταν μια απίστευτη γυναίκα και θα της λείψει πολύ!» δημοσίευσε. 

Η Melania ήταν φαινομενικά στο πλευρό της μητέρας της από τα Χριστούγεννα, όταν κυρίως δεν παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Mar-a-Lago με τον σύζυγό της.Amalija Knavs και Viktor KnavsΜια πηγή είπε στο Page Six ότι η Melania, έλειπε από τη φωτογραφία της οικογένειάς της που τραβήχτηκε στις 25 Δεκεμβρίου επειδή βρισκόταν σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι.

«Η Melania ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη σε ολόκληρη την οικογένειά της», είπε επίσης ένας από τους γνώστες του Fox News Digital . «Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της».

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος, αργότερα επιβεβαίωσε ότι η απουσία της συζύγου του κατά τη διάρκεια των διακοπών οφείλεται στο ότι η πεθερά του ήταν «πολύ άρρωστη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστές της για απίθανο λόγο

HerNews ka

Ricky Martin: Διεγέρθηκε στη σκηνή με τους χορευτές της Madonna; (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Αν Χεκ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού – Τί αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Her News b