HerNews.gr
Διεθνή

Ricky Martin: Διεγέρθηκε στη σκηνή με τους χορευτές της Madonna; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι ο Ricky Martin διεγέρθηκε ενώ του χάρισαν έναν χορό στην περιοδεία «Celebration» της Madonna στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο.

Ο τραγουδιστής προσκλήθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του “Vogue” από τη βασίλισσα της ποπ για να τη βοηθήσει να κρίνει τα ρούχα των εφεδρικών χορευτών της που περπατούσαν στην πασαρέλα με ρούχα που δεν υπήρχαν.

Ρικυ ΜαρτινΕνώ καθόταν σε μια ασημένια καρέκλα δίπλα στη Madonna ο Πορτορικανός τραγουδιστής, δέχτηκε μια έκπληξη από τους άντρες και τις χορεύτριες, οι οποίες έτρεξαν κάτω από τη σκηνή για να του χορέψουν.

Οι συγκλονιστικές κινήσεις από τους χορευτές – και το μεγάλο εξόγκωμα στο παντελόνι του Martin – κάνουν τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν διεγέρθηκε.

«Κάποιος ήταν λίγο ενθουσιασμένος», έγραψε ένας θαυμαστής στο X κάτω από ένα βίντεο που παρουσιάζει την αποπνικτική στιγμή.

«ΘΕΕ ΜΟΥ RICKY ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!» ένας τρίτος θαυμαστής έγραψε στα ισπανικά.

«Ω Θεέ μου! Τι παρακολούθησα μόλις, ο Ricky Martin ζει την καλύτερη ζωή του και είμαι εδώ για αυτό, ναι αγάπη μου», πρόσθεσε ένας τέταρτος.

Ρικυ ΜαρτινΟ Ricky Martin δεν είπε τίποτα για τον ενθουσιασμό όταν πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει το κλιπ.

«Σε ευχαριστώ @Madonna αγάπη μου! Πάντα διασκεδαστικό να είσαι καλεσμένος στο πάρτι!» έγραψε λεζάντα στο βίντεο. 

Το Material Girl έχει φέρει μια σειρά από διασημότητες στη σκηνή για τη διασκευή της στο “Vogue”, συμπεριλαμβανομένων των Kelly Ripa , Cardi B, Julia Garner και Ali Wong.

Η Madonna, η οποία ξεκίνησε την περιοδεία της τον Οκτώβριο του 2023 αφού την ανέβαλε λόγω φόβου για την υγεία της το καλοκαίρι, έχει λάβει αρκετά παράπονα από θαυμαστές για τη συμπεριφορά της σε συναυλίες.Τον Ιανουάριο, η επτά φορές νικήτρια Grammy δέχθηκε μήνυση από θεατές για «ψευδή διαφήμιση» αφού ξεκίνησε τη συναυλία της στο Μπρούκλιν στο Barclays Center τον Δεκέμβριο με δύο ώρες καθυστέρηση.

Προκάλεσε επίσης αντιδράσεις τον περασμένο μήνα, αφού ζήτησε από έναν θαυμαστή που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο να σηκωθεί ενώ εκείνη έπαιζε.

Ricky Martin: Το coming out, η ποδολαγνεία & οι κατηγορίες για αιμομιξία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια- Ακυρώνεται η Ευρωπαϊκή της περιοδεία

HerNews ka

Ζιζέλ: Χώρισε τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια επειδή… δεν έκαναν σεξ!

Her News

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

HerNews ka