HerNews.gr
Διεθνή

Sinéad O’Connor: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Η αιτία θανάτου της Sinéad O’Connor αποκαλύφθηκε.

«Αυτό επιβεβαιώνει ότι η κα Ο’Connor πέθανε από φυσικά αίτια», ανακοίνωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού δικαστηρίου Southwark στο Λονδίνο.

«Ο ιατροδικαστής έπαψε λοιπόν να εμπλέκεται στο θάνατό της».

Η τραγουδίστρια του “Nothing Compares 2 U” «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του 2023 , λίγες μέρες αφότου ακύρωσε όλες τις μουσικές της συναυλίες για να φροντίσει τη “δική της υγεία” μετά τον θάνατο του 17χρονου γιου της , Shane, από αυτοκτονία.

Λίγο μετά τον πρόωρο θάνατο της O’Connor, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η διάσημη ερμηνεύτρια είχε βρεθεί «αναίσθητη» σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο.

η Sinead O'connor κρατώντας τον σκύλο της

Η οικογένειά της εξέδωσε επίσης μια δήλωση εκείνη την εποχή, λέγοντας: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει απόρρητο αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η Sinead O'connor αγκαλιάζει τον αείμνηστο γιο της Shane

Η O’Connor, η οποία έγινε εξίσου γνωστή για τις αμφιλεγόμενες πολιτικές της δράσεις όσο και για τη μουσική της, είπε μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της ότι ένιωθε «χαμένη» από την αυτοκτονία του Shane.

«Ζω ως νεκρό πλάσμα της νύχτας από τότε», έγραψε στο Twitter.

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή στα δύο μισά. Ήταν το μόνο άτομο που με αγάπησε άνευ όρων».

Η Sinéad O’Connor έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2023 στο RTÉ Choice Music Prize, όπου φαινόταν χαρούμενη και υγιής  καθώς έλαβε το βραβείο Καλύτερου Ιρλανδικού Κλασικού Άλμπουμ.

Sinead O'Connor's cause of death revealed

Το τρόπαιο δόθηκε προς τιμήν της δεκαετίας του 1990 “I Do Not Want What I Haven’t Got”.

Η O’Connor, της οποίας η κηδεία έγινε τον περασμένο Αύγουστο στην πατρίδα της, την Ιρλανδία, άφησε πίσω της  τρία άλλα παιδιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dakota Johnson: Είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον Chris Martin εδώ και 6 χρόνια!

HerNews ka

Naomi Campbell: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την κορούλα της

HerNewskl

Britney Spears: Η πρώτη συνάντηση μετά από χρόνια με τη μητέρα της

HerNews ka