HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστές της για απίθανο λόγο

Η Madonna και το Live Nation δέχτηκαν μήνυση από δύο θαυμαστές για «ψευδή διαφήμιση» αφού η βασίλισσα της ποπ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της αργά.

Οι θαυμαστές Michael Fellows και Jonathan Hadden υποστήριξαν στην ομαδική τους αγωγή που έλαβε το TMZ την Πέμπτη ότι η Madonna δεν ήταν ακριβής κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Οι παραστάσεις έπρεπε να ξεκινήσουν στις 8:30 μ.μ. ET, αλλά η Madonna ανέβηκε στη σκηνή στις 22:30.

Οι Fellows και Hadden ισχυρίστηκαν ότι η Madonna εμφανίστηκε αργά και στα τρία σόου της στο χώρο της Νέας Υόρκης, που έλαβαν χώρα στις 13, 14 και 16 Δεκεμβρίου 2023.

Στη μήνυση, οι ενάγοντες είπαν ότι οι καθυστερημένες εκκινήσεις συνιστούν «ανεπιθύμητη άσκηση ψευδούς διαφήμισης, αμελούς παραπληροφόρησης και αθέμιτων και παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών».

Αρκετοί θαυμαστές ήταν εξοργησμένοι που η θρυλική ερμηνεύτρια δεν ξεκίνησε εγκαίρως τις εμφανίσεις της στο Μπρούκλιν.

«Δεν δίνω δεκάρα αν είσαι η Madonna», έγραψε ένα άτομο στο Twitter. «Αν αργήσεις 3 ώρες, είσαι απλώς αγενής».

«Η συναυλία έπρεπε να ξεκινήσει στις 8:30. Η Madonna βγήκε στις 11 το βράδυ. Ολόκληρη η αρένα φώναζε για την καθυστέρηση της. Υπέροχη παράσταση, αλλά πήγε πολύ αργά», πρόσθεσε ένας άλλος.

«2:30 ώρες καθυστέρηση. ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ», έγραψε ένας τρίτος.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στη Madonna είπε στο Page Six τον περασμένο μήνα ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικά ζητήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου ήχου της.

Τον Οκτώβριο, η τραγουδίστρια ξεκίνησε την περιοδεία της – η οποία γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες που πέρασε στη μουσική βιομηχανία – στο Λονδίνο.

Η Madonna εμφανίζει στο Λονδίνο.

Αρχικά έπρεπε να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2023, αλλά η Madonna αναγκάστηκε να το αναβάλει αφού νοσηλεύτηκε για μια «σοβαρή» βακτηριακή λοίμωξη.

Μετά την έναρξη του διεθνούς σκέλους της περιοδείας «Celebration», η ποπ σταρ είπε ότι είναι «θαύμα που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή».

«Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν σε ένα νοσοκομείο και ήμουν αναίσθητη και οι άνθρωποι σκεφτόντουσαν, προβλέποντας ότι μπορεί να μην τα καταφέρω», είπε στο Βέλγιο τον Οκτώβριο.

«Μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία. Οπότε είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».

Madonna: Καλησπέρισε λάθος πόλη στη συναυλία της & αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner – Bad Bunny: Επανασύνδεση του ζευγαριού μετά το ταξίδι στα Μπαρμπάντος;

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανησυχεί για την «αλήθεια» της υγείας της

HerNews ka

Η εξομολόγηση της Όπρα Γουίνφρεϊ για την εμμηνόπαυση: «Σαν να θέλω να πεθάνω»

Her News