HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: Το αποκαλυπτικό «comeback» για το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect

H Bella Hadid ήταν καλυμμένη με τίποτα άλλο παρά μια αφίσα στο εξώφυλλο του περιοδικού Perfect την Τρίτη, μεταφέροντας μια εικόνα του 1978 της Debbie Harry της Blondie.

Το μοντέλο καθόταν σε μια καρέκλα στην πρώτη από τις τέσσερις λήψεις του εξωφύλλου άνοιξη/καλοκαίρι 2024 – το πρώτο της περιοδικό από τότε που έκανε ένα διάλειμμα από την επιχείρηση εν μέσω μάχης για την υγεία της – καλύπτοντας τον εαυτό της με μια λευκή αφίσα που έγραφε «Απολύτως τίποτα. Τίποτα απολύτως».

Ενώ η Bella Hadid, η οποία έκανε διάλειμμα στο μόντελινγκ για να υποβληθεί σε θεραπεία για τη νόσο του Lyme πέρυσι, ξεχώρισε, δεν έμεινε απόλυτα στο μήνυμα της αφίσας, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο σλιπ.

Μπέλα Χαντίντ

Η Hadid είχε για αξεσουάρ ένα ζευγάρι τεράστια χρυσά σκουλαρίκια κρίκους, φορώντας έντονο ροζ ρουζ με ένα κατά τα άλλα απαλό και φυσικό μακιγιάζ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το γύρισμα «εμπνεύστηκε από μια εικόνα της Debbie Harry να εμφανίζει το 1978, φορώντας ως φόρεμα μια αφίσα που είχε σκίσει από τον τοίχο έξω από το χώρο».

Η frontwoman των Blondie τύλιξε μια αφίσα που προωθεί το σόου του συγκροτήματος στη φωτογραφία , αν και, σε αντίθεση με τη Hadid, φορούσε ένα μαύρο τοπ από κάτω.

Μπέλα Χαντίντ

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί επίσης σε τρεις άλλες φωτογραφίες εξωφύλλου του Perfect, φορώντας ένα απλό  ροζ μπλουζάκι σε μία λήψη καθώς ποζάρει με τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της.

Το τρίτο εξώφυλλο απεικονίζει το παλαιστίνιο και ολλανδικό μοντέλο σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ami Paris, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1960, με ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα και ψηλές μεταλλικές ασημένιες μπότες.

Μπέλα Χαντίντ

Στην τελευταία εικόνα του εξωφύλλου, φορά ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο με ένα λευκό μπλουζάκι που γράφει «Screaming in Perfect English», με τα μαλλιά της σε messy μπούκλες.

Αν και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή της Hadid στα εξώφυλλα των περιοδικών, έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες καμπάνιες από το διάλειμμά της στο μόντελινγκ το 2023 , κατά το οποίο χώρισε και με τον επί δύο χρόνια φίλο της, Marc Kalman.

Τον Αύγουστο, το νηφάλιο supermodel μοιράστηκε ένα παρασκήνιο TikTok από την πρώτη της δουλειά μετά την άδεια της και φαινόταν αγνώριστη τον Σεπτέμβριο του 2023 καθώς πόζαρε σε μια φωτογράφηση του Marc Jacobs με εξωγήινο θέμα.

Μπέλα ΧαντίντΕνώ η σταρ έχει κάνει κάποιες χαμηλών τόνων εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς της Khai Malik και με το νέο ερωτικό της ενδιαφέρον τον Adan Banuelos , μέχρι τώρα έμεινε κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν και να δουν αν το 2024 θα επαναφέρει την Bella στην πασαρέλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

San Aeriko: Εκπτώσεις ως -70% στην ‘’RESTART’’ συλλογή για στυλάτη εκκίνηση της χρονιάς

Her News

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά σε νέα διαφημιστική καμπάνια

HerNews ka

IDIL: Βρήκαμε τα 5 must-have παπούτσια για φέτος τις γιορτές!

Her News