HerNews.gr
Μόδα

Dua Lipa: Διακόσμησε με το προσωπικό της στυλ την Hermés Birkin τσάντα της

Στα τέλη Νοεμβρίου, την τελευταία φορά που είδαμε τη Dua Lipa να κρατάει την τσάντα Hermès της στην πόλη, ήταν απλώς μια αρχάριος στο ντεκόρ της τσάντας, αλλά ένα μήνα περίπου από εκείνη την εμφάνιση, η τραγουδίστρια έφτασε στην κορυφή της κατηγορίας της.

Η Dua Lipa σταμάτησε στο Late Night με τον Seth Meyers και αργότερα κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο μεταφέροντας μια διακοσμημένη μαύρη Hermès Birkin με μαύρο υλικό. Τοποθέτησε περισσότερα μπιχλιμπίδια στην τσάντα, προσθέτοντας σε αυτό που κάποτε ήταν μια μικρή συλλογή από γούρια. Προσθέτοντας την προσωπική της πινελιά, τύλιξε ένα  μαντήλι Hermès Les Murmures de la Foret γύρω από τη λαβή.

dua-lipa-hermes-birkinΤο υπόλοιπο ντύσιμο της Lipa ήταν απόλυτα εναρμονισμένο με το ιδιότροπα αξεσουάρ της. Ντυμένη με ένα απλό μαύρο παλτό με κουκούλα και μαύρο αθλητικό παντελόνι, έντυσε αυτή την ουδέτερη βάση με πολύχρωμα αξεσουάρ – όχι σε αντίθεση με την φανταχτερή μαύρη τσάντα της.

Ένα λαμπερό πορτοκαλί κασκόλ ήταν περασμένο γύρω από το λαιμό της. Στα πόδια της, φορούσε παντόφλες Ugg x Palace Tasman με γούνα μέχρι τον αστράγαλο, γεμάτες με funky απλικέ μπαλώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa δεν είναι η μόνη σταρ που διακοσμεί το Birkin της τελευταία. Κατά την προώθηση της ταινίας της, Eileen , η Anne Hathaway έφερε μια Birkin διακοσμημένη με ένα στριφτό κασκόλ και γούρι Πήγασος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κασκόλ με στυλ: Κορυφαίοι τρόποι να ενσωματώσετε το διαχρονικό αξεσουάρ

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Με εντυπωσιακό φόρεμα στο The Voice – Το είχε φορέσει και η Heidi Klum!

Her News

Total Black Outfit: Γιατί είναι πάντα η καλύτερη επιλογή;

Her News b