HerNews.gr
Ζώδια

Νέα Σελήνη 11 Ιανουαρίου: Η ώρα για να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα

Η Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου 2024 στον Αιγόκερω, η πρώτη κιόλας του έτους 2024, είναι ξεχωριστή από πολλές απόψεις. Κλείνει ένα κεφάλαιο: είναι η τελευταία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με την ενέργεια του Πλούτωνα. 

Είναι λοιπόν ένα αίσθημα κλεισίματος που κυριαρχεί στο τέλος αυτού του κύκλου με τον οποίο έχουμε δουλέψει τόσο πολύ. Ο Πλούτωνας μπήκε για πρώτη φορά στον Αιγόκερω το 2008. Όλοι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ με τον Πλούτωνα που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εμάς να διακρίνουμε τα μαθήματα που μας δίδαξε.

Στον Αιγόκερω , ο Πλούτωνας μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε τι μας κάνει να νιώθουμε σταθεροί και ασφαλείς. Εργάστηκε στα βαθύτερα στρώματα της ψυχής μας, βοηθώντας μας να μεταμορφωθούμε και να αναγνωρίσουμε τη δική μας δύναμη. 

Πώς να εργαστείτε με τις ενέργειες της Νέας Σελήνης της 11ης Ιανουαρίου 2024;

Τιμώντας το παρελθόν χωρίς να βιαστούμε για τη νέα χρονιά

Καθώς αυτή είναι η τελευταία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φαίνεται σωστό να υπάρχει μια αναγέννηση που ακολουθεί τη μεταμόρφωση που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε πλέον σε θέση να σταθούμε, φρέσκοι και ανανεωμένοι, στον αληθινό μας εαυτό. Έτσι, ενώ αυτή η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με το σκηνικό για το 2024, είναι επίσης για να τιμήσουμε το παρελθόν και τις μεταμορφώσεις που ζήσαμε. Τιμήστε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Τιμήστε το ταξίδι που έχετε κάνει. Τιμήστε όλες τις στιγμές θανάτου και αναγέννησης που σας οδήγησαν εκεί που βρίσκεστε σήμερα.

Ξεκινήστε μια καθημερινή ρουτίνα

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη Νέα Σελήνη για να δημιουργήσουμε δομή στην καθημερινή μας ρουτίνα και να αναλάβουμε την ευθύνη για όλα όσα πρέπει να γίνουν. Προσφέρει επίσης ένα κύμα φιλόδοξης ενέργειας, βοηθώντας μας να νιώθουμε αποφασισμένοι και παρακινημένοι να ανέβουμε στο “βουνό” που θέλουμε να ανέβουμε. Οι προθέσεις ή οι στόχοι που τίθενται κατά τη διάρκεια μιας Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω λέγεται ότι υπόσχονται μακροζωία.

Επομένως, εάν υπάρχει κάτι που θέλετε πραγματικά να κάνετε μακροπρόθεσμα, ορίστε την πρόθεσή σας και κάντε μια μικρή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Η δράση σας θα σφραγιστεί στην ενέργεια της Νέας Σελήνης, η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πορεία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 27/06 έως 03/07

Her News b

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Πανσέληνος Απριλίου 2024: Πότε είναι & ποια η πνευματική της σημασία

HerNews ka