HerNews.gr
Διεθνή

Lisa Marie Presley: Τα απομνημονεύματά της θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο

 Τα απομνημονεύματα στα οποία δούλευε η Lisa Marie Presley την εποχή του θανάτου της θα δημοσιευθούν αυτό το φθινόπωρο. Το βιβλίο, χωρίς τίτλο προς το παρόν, ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της ηθοποιού Riley Keough, του μεγαλύτερου από τα τέσσερα παιδιά της Presley.

«Λίγοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μάθουν ποια ήταν πραγματικά η μαμά μου, εκτός από την κόρη του Elvis», είπε η Keough σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Πέμπτη από τον εκδότη Random House.

«Ήμουν τυχερή που είχα αυτή την ευκαιρία και η προετοιμασία της αυτοβιογραφίας της για δημοσίευση ήταν ένα προνόμιο, αν και γλυκόπικρο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τη μαμά μου τώρα, στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή εκδοχή της, και με αυτόν τον τρόπο, ελπίζω οι αναγνώστες να αγαπήσουν τη μαμά μου όσο κι εγώ».

Το βιβλίο της έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Elvis Presley, Priscilla Presley και Lisa Marie Presley

Η Lisa Marie, το μοναχοπαίδι του Elvis και της Priscilla Presley και καλλιτέχνης από μόνη της, πέθανε σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 54 ετών.

Η ιατροδικαστική έρευνα διαπίστωσε ότι η τραγουδίστρια-ηθοποιός πέθανε από επιπλοκές από βαριατρική επέμβαση που έκανε πριν από χρόνια. Η Lisa Marie θάφτηκε στο κτήμα της οικογένειας Graceland στο Μέμφις του Τενεσί, όπου βρισκόταν την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της το 1977.

Lisa Marie Presley και Riley KeoughΣύμφωνα με το Random House, η Lisa Marie ήθελε η κόρη της να βοηθήσει στα απομνημονεύματά της, αλλά η Keough «απώθησε το έργο, νιώθοντας ότι θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να καθίσουν μαζί και να το ολοκληρώσουν». Μετά τον θάνατο της, η Keough ξόδεψε ώρες ακούγοντας κασέτες που είχε φτιάξει η μητέρα του για την προετοιμασία της ιστορίας της ζωής της.

«Ο Riley ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα να ακουστεί η φωνή της Lisa Marie», αναφέρεται εν μέρει στην ανακοίνωση του Random House.

«Άκουγε καθώς η Lisa Marie έλεγε ιστορίες για την άνευ όρων αγάπη που ένιωθε από τον πατέρα της, για το ότι ήταν στον επάνω όροφο στο Graceland, μόνο οι δυο τους, ένα καταφύγιο από το χάος της ζωής της. Σχετικά με την περίπλοκη σχέση της Lisa Marie με τη μητέρα της Priscilla.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riley Keough (@rileykeough)

Σχετικά με το να μεγαλώνεις με τις κάμερες που κάνουν μόνιμα κλικ στην πόρτα. Για τις δικές της άγριες ιστορίες αγάπης και τους γάμους της με τον Michael Jackson και τον Nicolas Cage. Σχετικά με τη μητρότητα και την καταστροφική απώλεια του γιου της , του αδερφού της Riley, Benjamin Keough, από αυτοκτονία».

Το Random House αποκαλεί το βιβλίο «ακατέργαστα, καθηλωτικά, μοναδικά απομνημονεύματα», τα οποία ειπώθηκαν κυρίως μέσω της Lisa Marie Presley, «με τη Riley να συμπληρώνει τα κενά από τη δική της μνήμη και τους πιο κοντινούς στη μητέρα της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Επανένωση για το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood;

Her News b

Drake: Προσφέρεται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα θαυμάστριάς του με σκλήρυνση κατά πλάκας

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Η βασιλική οικογένεια… χαίρεται που δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του Καρόλου

HerNews ka