HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στη κέντρο της Αθήνας με την κόρη της Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη τον τελευταίο χρόνο, από όταν γέννησε την κόρη της Ολίβια, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της.

Μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη αναρτά πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα όπου μοιράζεται στιγμές της κόρης της Ολίβιας η οποία έγινε ενός έτους τον περασμένο μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μητέρα και κόρη που είναι αχώριστες βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1 στο κέντρο της Αθήνας όπου και τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: “…έχει τελειώσει για εμένα να ξέρεις…”

Her News b

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: “Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω”

HerNewskl