HerNews.gr
Ζώδια

Πανσέληνος Απριλίου 2024: Πότε είναι & ποια η πνευματική της σημασία

Η πανσέληνος του Απριλίου είναι γνωστή ως Ροζ Σελήνη, που πήρε το όνομά της από το Phlox subulata, που ονομάζεται επίσης ροζ βρύα, ένα φυτό ιθαγενές στις Ηνωμένες Πολιτείες που ανθίζει αυτή την εποχή του χρόνου, όπως αναφέρει το El Universo.

Η ροζ απόχρωση αυτού του φυτού, που φαίνεται σε συνδυασμό με την πανσέληνο, οδήγησε στην ονομασία της Ροζ Σελήνης τον Απρίλιο , που συμπίπτει με την άνοιξη στο βόρειο ημισφαίριο, προσθέτει το El Independiente.

Η πανσέληνος του Απριλίου 2024 θα συμβεί το απόγευμα της Τρίτης, 23 Απριλίου 2024.

Σε άλλα μέρη του κόσμου, είναι επίσης γνωστό ως το φεγγάρι του Πάσχα, το φεγγάρι που φυτρώνει, το φεγγάρι του αυγού ή το φεγγάρι των ψαριών.

Η πανσέληνος του Απριλίου είναι μια εποχή για να μείνετε προσγειωμένοι περνώντας ποιοτικό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, όπως περπάτημα στη φύση, κηπουρική ή ξυπόλητοι περπατώντας στην άμμο ή το γρασίδι, όπως προτείνει η El Universo.

«Αυτή η Ροζ Σελήνη είναι μια κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με τον φυσικό κόσμο, να επιτρέψετε μια ενεργειακή επαναφορά και να δείτε πώς όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους», δηλώνει η αστρολόγος Catherine Gerdes.

Τι ζώδιο είναι η Ροζ Σελήνη του Απριλίου;

Το ζώδιο για κάθε πανσέληνο καθορίζεται από τη θέση της σελήνης στον νυχτερινό ουρανό σε σχέση με τα διάφορα αστρολογικά ζώδια.

Η επερχόμενη Πανσέληνος στις 23 Απριλίου 2024 έχει σημαντικές αστρολογικές επιπτώσεις, ειδικά με την τοποθέτησή της στο ζώδιο του Σκορπιού. Γνωστός για την ένταση και το βάθος του, ο Σκορπιός φέρνει συχνά βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Αυτή η συγκεκριμένη πανσέληνος εμφανίζεται ακριβώς ένα μήνα μετά από μια σεληνιακή έκλειψη τον Μάρτιο, υποδηλώνοντας ότι τα καρμικά θέματα μπορεί να επανεμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.Η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ αυτού που δίνουμε και λαμβάνουμε θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και τυχόν ανισορροπίες σε αυτά τα θέματα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα αντιμετωπίσουμε.

Δεδομένου ότι το ζώδιο συνδέεται επίσης με περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις και μεγάλα χρηματικά ζητήματα, τα τελετουργικά που εστιάζονται γύρω από αυτά τα θέματα θα ήταν ισχυρά.

Ηλιακή έκλειψη Πνευματική έννοια: Ποιες ενέργειες θα προσελκύσει & πώς να τις εκμεταλλευτείτε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Her News

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b