HerNews.gr
Διεθνή

Σίντι Μόργκαν: Η «έντονη δυσοσμία» που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού της ηθοποιού

Η σορός της αείμνηστης Σίντι Μόργκαν ανακαλύφθηκε όταν η «ανήσυχη» συγκάτοικός της τηλεφώνησε στην άμεση δράση για μια δυσάρεστη μυρωδιά που προερχόταν από την κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού του «Caddyshack».

«Μόλις βγήκα από το δωμάτιό μου και μυρίζω μια άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από το δωμάτιο», είπε η άγνωστη γυναίκα στην κλήση της στην άμεση δράση.

«Δεν είμαι σίγουρη αν είναι εκεί μέσα ή όχι, αλλά ζει με ζώα. … Απλώς ανησυχώ για τον συγκάτοικό μου γιατί δεν έχει κανέναν», πρόσθεσε.Σίντι Μόργκαν.

Η γυναίκα είπε ότι δεν είχε δει τη Σίντι Μόργκαν για μέρες, αλλά άκουγε τον σκύλο και τις δύο γάτες της να κάνουν θορύβους μέσα από το κλειδωμένο δωμάτιο. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης τους δεν ήταν διαθέσιμος να παραδώσει ένα κλειδί, έτσι ο συγκάτοικος κάλεσε το 911.

«Σε όλη τη διάρκεια δεν υπήρχε καμία δυσοσμία, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η έντονη, άσχημη μυρωδιά», είπε. «Απλώς, ανησυχώ».

Η είδηση ​​ ότι η Σίντι Μόργκαν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Lake Worth Beach της Φλόριντα κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου. Ήταν 69 ετών.Η Σίντι Μόργκαν στο «Caddyshack».Η συγκάτοικος φέρεται να είδε τη Μόργκαν ζωντανή για τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου και χτύπησε την πόρτα της 11 μέρες αργότερα αφού επέστρεψε σπίτι από ένα ταξίδι, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Η ηθοποιός ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Lacey Underall στο “Caddyshack” του 1980 δίπλα στους Chevy Chase και Bill Murray. Ερμήνευσε επίσης δύο χαρακτήρες στην ταινία «Tron» του 1982: τη Lora, προγραμματίστρια υπολογιστών, και τη Yori, το alter ego της.

Επιπλέον, εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των “Falcon Crest”, “Matlock” και “Hunter”. Πρόσφατα υποδύθηκε έναν χαρακτήρα στην ταινία του 2022 “Face of the Trinity”.

Εκτός από την υποκριτική, ήταν αφοσιωμένη στη συγκέντρωση χρημάτων για βετεράνους του αμερικανικού στρατού και του Ταμείου Στρατιωτικής Οικογένειας του Ιλινόις και ήταν φιλόζωη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βραβεία Όσκαρ 2023: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Στις 12 Μαρτίου η τελετή

HerNews ka

«Απασφαλίζει» η Έλεν Ντε Τζένερις: «Είμαι κακιά, ηλικιωμένη και gay»

HerNews ka

Mama Cax: Η Google τιμά το διάσημο μοντέλο με το ένα πόδι

Her News b