HerNews.gr
Διεθνή

Kendall Jenner – Hailey Bieber: Τις σταμάτησε η τροχαία και εκείνες…. γελούσαν

Η τροχαία σταμάτησε την Kendall Jenner επειδή φέρεται να προσπέρασε μια πινακίδα στοπ με τη Hailey Bieber στο αυτοκίνητο, αλλά τα μοντέλα δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από τον έλεγχο.

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber έκαναν βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, με το ασημί Mercedes-Benz G500 Cabriolet του ριάλιτι σταρ την Τρίτη, όταν ένας αστυνομικός τις σταμάτησε.

Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο TMZ ότι η Jenner έλαβε μια κλήση για το περιστατικό, που συνέβη κοντά στο ξενοδοχείο Beverly Hills.

Η σταρ των «Kardashians» φωτογραφήθηκε με μαύρο φούτερ, ενώ ο ιδρυτής της Rhode Skin φορούσε ένα λευκό τοπ.

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber εθεάθησαν και οι δύο να γελούν καθώς συνομιλούσαν με τον αστυνομικό μέσα από το παράθυρο του αμαξιού τους ενώ τους γίνονταν συστάσεις.

Το δίδυμο φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου καθώς έφευγε με μεγάλα χαμόγελα στα χείλη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jenner και η Bieber βρέθηκαν να τις σταματά η αστυνομία. Το 2014, η αστυνομία σταμάτησε την Kendall στη λεωφόρο Santa Monica Boulevard αφού πήγε για ψώνια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον φίλο της.

Η Jenner, η οποία ήταν 19 ετών τότε, φέρεται να οδηγούσε το πολυτελές Range Rover της τη νύχτα χωρίς τους προβολείς της.

Και οι δύο κυρίες μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις πρόσφατες διακοπές τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς , όπου μαζί τους βρέθηκαν φίλοι καθώς και ο σύζυγος της Hailey, Justin Bieber.

Kendall Jenner και Hailey Bieber.Η Jenner πυροδότησε φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην της Bad Bunny στο ταξίδι, αφού οι θαυμαστές άκουσαν τη φωνή του σε ένα από τα βίντεό της. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ξανά μαζί παρά την επανένωση των διακοπών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαμάνθα Μαρκλ: Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν εικάζει ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι οδεύουν προς χωρισμό

HerNews ka

Τζο Μπάιντεν: Νέο ατύχημα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Σκόνταψε ξανά στις σκάλες του Air Force

HerNews ka

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

HerNews ka