HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του: «Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 12/1 στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα!

Με αλλαγμένη εμφάνιση για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την επιστροφή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ενώ αναφέρθηκε και στο κατά πόσο τον βοήθησε η εμφάνισή του στην αρχή της καριέρας του.

«Σκέφτηκα μετά από 34 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να το προτείνω και μου είπαν οκ. Έτσι, άφησα γένια. Ό,τι έχει ο οποιασδήποτε δεν ξέρει τι είναι στην αρχή αλλά το συγκρίνει με άλλα. Ο 25αρης που ξεκινά μία δουλειά δεν καταλαβαίνει τι κουβαλάει, οπότε καλύτερα να μην το ξέρει. Εγώ δεν νομίζω πως το σκέφτηκα ποτέ(σ.σ την εμφάνισή του). Είχα και άλλες αναζητήσεις εγώ. Τότε εγώ ασχολούμουν πολύ περισσότερο με το ΚΚΕ από την τηλεόραση. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ είναι πως το ένα κόμμα θέλει να κυβερνήσει και το άλλο δεν θέλει να κυβερνήσει ποτέ».

Αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει και σπουδάζει είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό».

«Το λέω γιατί είναι σαν και εμένα. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Και εγώ αυτό πίστευα. Δεν διαφωνούμε στα πολιτικά. Δυστυχώς συμφωνούμε. Θα περάσει και το παιδί τις ίδιες κακουχίες με εμένα».

Σε σχέση με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» δήλωσε πολύ χαρούμενος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε αυτή η πρόταση από το κανάλι σε μία σειρά με μεγάλη επιτυχία. Σου δημιουργεί ευθύνη το να συμμετέχεις σε μία ήδη πολύ επιτυχημένη σειρά».

«Εμείς τελειώσαμε με τον εμφύλιο και έφυγαν αυτοί που έπρεπε να φύγουν»

Μιλώντας για την πολιτική, είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν είσαι από πολιτικό τζάκι πρέπει να βρεις τρόπο να σε γνωρίσει ο κόσμος».

«Είναι μία καλή βοήθεια λοιπόν να σε ξέρει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μας. Όσο καλός επιστήμονας και να είναι κάποιος εάν δεν έχει πλούσιο μπαμπά δεν μπορεί να μπει στην πολιτική. Ενώ ένας ηθοποιός και φτωχός να είναι τον ξέρει ο κόσμος και μπορεί και να ‘’προκόψει’’. Μιλάω για εμένα».

Όπως είπε, θεωρεί πως οι νέοι ψηφίζουν με ένα ένστικτο που τελικώς είναι αλάθητο.

«Θα μου πεις ‘’δηλαδή έκανε καλά ο κόσμος που δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ’’. Εμείς δείξαμε πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα και φτάσαμε στον εμφύλιο. Δεν ήταν καλύτεροι από εμάς απλά δείξαμε άσχημο χαρακτήρα. Εμείς τελειώσαμε με τον εμφύλιο και έφυγαν αυτοί που έπρεπε να φύγουν. Όλους θα μας κρίνει η ιστορία. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τον βηματισμό μας. Με αφορά να είμαι στο κόμμα μου και να προσφέρω με όποιον τρόπο μου το ζητήσουν. Τα πάντα με ενδιαφέρουν, είναι θέμα κόμματος. Ό,τι με διατάξει το κόμμα εγώ είναι κωπηλάτης».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι άτρωτος»

Σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως τον έχει γνωρίσει, έχουν ανταλλάξει απόψεις και τον θαυμάζει.

«Πέρα από το ότι είναι φωτεινός, είναι αυτοδημιούργητος, έχει δουλέψει στη ζωή του και είναι άτρωτος. Λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, μου έχουν δώσει αυτή την εντύπωση. Είναι άτρωτος. Έχουν κοινά με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και ο Στέφανος είναι ο αρχηγός που πρέπει να έχουμε τώρα για να βγάλει το κόμμα μπροστά. Ο Αλέξης παίζει τον ρόλο του ηγέτη. Πιστεύω πως στις Ευρωεκλογές πρέπει να βρούμε γρήγορα τον βηματισμό και να είμαστε δεύτεροι ακόμα και με μία ψήφο και στη συνέχεια να πάμε στις βουλευτικές εκλογές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Maestro»: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στις 13 Οκτωβρίου στο MEGA

Her News b

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Τα πρώτα αρνητικά σχόλια, το GNTM και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

HerNewskl

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Απαντά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πέτρο Πυλαρινό – «Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει»

HerNews ka