HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Τα πρώτα αρνητικά σχόλια, το GNTM και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποφάσισε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών, ενώ έσπασε τη σιωπή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” του ANT1, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για όλα. Πιο συγκεκριμενα εκείνη αντικατέστησε τη Βίκυ Καγια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του “GNTM” .

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και  η ενασχόληση με το μόντελινγκ

Η ίδια αποκάλυψε πως “μπήκε”  στον χώρο σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ αντιμετώπισε δυσκολίες όταν έπρεπε να το συνδυάσει με το σχολείο, τονίζοντας ότι:

“Δυσκολευόμουν πολύ όταν ήμουν στο σχολείο. Ήμουν παιδί πιο μαζεμένο, δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει πολλά πολλά, δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει τη δουλειά. Θα μου πεις, θα σε δούνε στα περιοδικά, θα το μάθουν. Δεν μου άρεσε το σούσουρο, να το συζητάνε”.

Όσον αφορά αυτά που αποκόμισε από την εμπειρία της από το ριάλιτι μόδας, η Ισμήνη δήλωσε πως; 

“Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, που παράλληλα νόμιζα ότι την έχω ξανά κάνει. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκα μπροστά στο γυαλί, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχα ρόλο και μπορούσα να μιλήσω”.
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Φυσικά, δεν έμεινε έκπληκτη όταν τη συνέκριναν με τη Βίκυ Καγιά. Για αυτόν το λόγο και αποφάσισε να υπογραμμίσει χαρακτηριστικά ότι:

Περίμενα ότι θα γίνει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, αυτό που μου ζητήθηκε από την παραγωγή ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Εντάξει, ξεκάθαρα υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν μεγάλη βάση. Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει μια πορεία στον χώρο με έναν άνθρωπο που μόλις ξεκινάει. Θα ήθελα πρώτα να δω. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καλά καλά βγω στην τηλεόραση“.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Σταρόβας: «Η κόρη μου δε μου μιλάει, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά»

HerNews ka

Θοδωρής Μαραντίνης για τη διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου:«Δεν έφτασα εγώ το θέμα μας στην Ευελπίδων»

Her News

Κάτια Ζυγούλη: «Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά μου πώς κοιμούνται»

Her News