HerNews.gr
Beauty

Critics Choice Awards 2024: Τα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε

Critics Choice Awards

Μετά τις εντυπωσιακές Χρυσές Σφαίρες, οι βραβεύσεις συνεχίζονται με τα πολυαναμενόμενα Critics Choice Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στη Santa Monica, California. Εκτός από τις λαμπερές νικητές, η μόδα και τα beauty looks κέρδισαν την προσοχή μας σε αυτήν την εκδήλωση.

Τα beauty highlights της βραδιάς δεν θα μπορούσαν παρά να περιλαμβάνουν τα εντυπωσιακά updos των Margot Robbie, Emily Blunt, Rachel Brosnahan και Emma Stone. Οι διάσημες κυρίες επέλεξαν κομψές και δημιουργικές χτενίσματα που αναδείκνυαν την κομψότητά τους.

Ωστόσο, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν το minimal μακιγιάζ. Οι διάσημες προτίμησαν φυσικές αποχρώσεις και διακριτικά χρώματα που αναδείκνυαν τη φυσική τους ομορφιά. Η τάση αυτή υπογραμμίζει την ομορφιά της αυθεντικότητας και της φυσικότητας.

Το μακιγιάζ στα φετινά Critics Choice Awards χαρακτηρίστηκε από απαλές αποχρώσεις που αγγίζουν τα μάγουλα και τα χείλη, γήινες σκιές που αναδεικνύουν τα μάτια, και ένα ελαφρύ touch στην επιδερμίδα που δημιουργεί ένα ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα.

Tα Critics Choice Awards 2024 ήταν γεμάτα από εντυπωσιακές επιλογές ομορφιάς που έδωσαν νέα ώθηση στις τάσεις για το επόμενο διάστημα. Με λάμψη, κομψότητα και δημιουργικότητα, οι σταρς έδειξαν για μία ακόμη φορά πώς η ομορφιά και η μόδα μπορούν να συνδυαστούν για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Critics Choice Awards: Τα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε

Margot Robbie

Η Margot Robbie ξεχώρισε στα φετινά Critics Choice Awards με έναν μοναδικό συνδυασμό στιλ και άνεσης. Το messy ponytail ή undone bun που επέλεξε για τα μαλλιά της δημιούργησε έναν αέρα effortless chic που εναρμονίζεται άψογα με την προσωπικότητά της. Η ατημέλητη και συγχρόνως κομψή εμφάνισή της αποτελεί ένα παράδειγμα πώς το φυσικό μπορεί να συνδυαστεί με το εκλεπτυσμένο.

Όχι μόνο η επιλογή του χτενίσματος, αλλά και η απόφασή της να κρατήσει το μακιγιάζ της σε ουδέτερους τόνους ενισχύει το fresh vibe της εμφάνισής της. Η Margot Robbie δεν προτίμησε έντονα χρώματα ή εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία, δίνοντας έμφαση στη φυσική της ομορφιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Critics Choice (@criticschoice)

Dua Lipa

Η Dua Lipa έκλεψε τις εντυπώσεις στα Critics Choice Awards με ένα εκθαμβωτικό χτένισμα και ένα minimal chic μακιγιάζ που αναδείκνυαν τη φυσική της ομορφιά. Το sleek half-up half-down χτένισμά της, σε συνδυασμό με τη φράντζα που έπεφτε αριστερά, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αναδείκνυε το πρόσωπό της.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της εμφάνισης της Dua Lipa ήταν τα feathered φρύδια της που ήταν χτενισμένα προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Τα φρύδια αυτά έχουν γίνει το αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Critics Choice (@criticschoice)

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston έκλεψε τις εντυπώσεις στα Critics Choice Awards 2024 με ένα εκπληκτικό hairstyle που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Τα επιμελώς ατημέλητα California waves στα μαλλιά της δημιούργησαν έναν φυσικό και λαμπερό όγκο που ταιριάζει άψογα με τον καθένα από τους συνδυασμούς της.

Tα California waves είναι γνωστές για την ευελιξία τους και τη δυνατότητά τους να προσαρμόζονται σε διάφορα στυλ και περιστάσεις. Από τις πιο χαλαρές και καθημερινές εμφανίσεις έως τις πιο επίσημες, η Jennifer Aniston απέδειξε ότι αυτό το χτένισμα μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα και το στυλ κάθε γυναίκας.

Emma Stone

Η Emma Stone έκλεψε τις εντυπώσεις στα Critics Choice Awards 2024, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αισθητική και το στιλ που την καθιστούν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες.

Το hairstyle που επέλεξε η Stone ήταν μια όμορφη χαλαρή χοντρή αλογοουρά, δημιουργώντας έναν αέρα νεανικής φρεσκάδας και άνεσης. Η επιλογή αυτή έδωσε έμφαση στη φυσική ομορφιά της και ταίριαξε αρμονικά με το γενικό concept της εμφάνισής της.

Στο μακιγιάζ, η Stone υιοθέτησε ένα minimal look, με απαλές αποχρώσεις στα μάγουλα και τα χείλη, ενώ επέλεξε γήινες σκιές στα μάτια. Το αποτέλεσμα ήταν ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της με διακριτικότητα.

Σε αντίθεση με την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου επέλεξε ένα sleek καρέ, αυτή τη φορά η Emma Stone αποφάσισε να δοκιμάσει έναν κότσο, κρατώντας όμως μία μικρή χωρίστρα στη μέση για έναν πιο ανάλαφρο και δροσερό αέρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Billie Eilish

Η Billie Eilish, με το χαρακτηριστικό της στυλ, ξεχώρισε στα Critics Choice Awards 2024 με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και ένα εκλεπτυσμένο χτένισμα.

Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε να συνδυάσει ένα sleek, χαμηλό ponytail με μια λεπτή χωρίστρα στη μέση. Αυτό το χτένισμα, που αγκαλιάζει το πρόσωπό της, τονίζει τα χαρακτηριστικά της και προσθέτει μια δόση κομψότητας στην εμφάνισή της.

Στο μακιγιάζ, η Billie επέλεξε ένα περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο, προσθέτοντας ένταση και βάθος στο βλέμμα της. Τα φρύδια της παρέμειναν φυσικά, ενώ στα χείλη επέλεξε ένα nude κραγιόν με pearl φινίρισμα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα λιτό και κομψό μακιγιάζ που αναδείκνυε την ομορφιά της χωρίς να χάνει τον χαρακτήρα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαδεροθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα τάση των stars

Her News b

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

HerNewskl

Μονόχρωμο μακιγιάζ: 3 ιδέες για να υιοθετήσετε την τάση του φθινοπώρου

HerNewskl