HerNews.gr
Social News

Λόρεν Σάντσεζ: Άλλαξε εμφάνιση για τα γενέθλια του Τζεφ Μπέζος και δέχτηκε κριτική στα social media

Η Λόρεν Σάντσεζ, αρραβωνιαστικιά του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon και ενός από τους πλουσιότερους άντρες στον πλανήτη, Τζεφ Μπέζος, άλλαξε την εμφάνισή της για τον εορτασμό των 60ων γενεθλίων του μελλοντικού συζύγου της, καθώς μοιράστηκε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με λεζάντα «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου».

Ωστόσο, παρόλο που η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ενθουσιασμένη με τη νέα της εμφάνιση, οι άνθρωποι στα social media δεν ήταν τόσο ευγενικοί μαζί της όσο περίμενε και δέχθηκε επικρίσεις για το «δεύτερο» ντύσιμό της και το κούρεμα , δηλώνοντας ότι με τα χρήματα που έχει ο αρραβωνιαστικός της, θα έπρεπε να έχει καλύτερη εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Μερικά από τα σχόλια στην ανάρτησή της στο Instagram έγραφαν: «Με 300 δισεκατομμύρια, θα μπορούσα να κάνω καλύτερα από αυτό», «Λοιπόν του εύχεσαι χρόνια πολλά με τη φωτογραφία σου».

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Τζεφ Μπέζος είναι 180 δισεκατομμύρια δολάρια, όντας ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ξεπερνώντας τον Έλον Μασκ στη δεύτερη θέση και τον Μπέρναρντ Αρνό ως τον πλουσιότερο άνθρωπο στη Γη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Η σχέση του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσες

Η 54χρονη πρώην ρεπόρτερ ψυχαγωγίας και παρουσιάστρια ειδήσεων αρραβωνιάστηκε τον Τζεφ Μπέζος στις 22 Μαΐου 2023, αφού βγήκαν επίσημα το 2020. Ωστόσο, η σχέση τους ξεκίνησε με μια υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση που είχαν και οι δύο, απατώντας αντίστοιχα τους συζύγους τους το 2018.

Η Μπέζος χώρισε τη σύζυγό του, την ίδια χρονιά, και η Σάντσεζ χώρισε επίσης με τον πρώην σύζυγό της. Και οι δύο παντρεύτηκαν το 2005.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Το pop star icon απέκτησε Αλβανική υπηκοότητα

HerNews ka

Ζέτα Μακρυπούλια: Η σπάνια φωτό ανάμεσα στους δύο… πρώην της

Her News

Valentino: Μοντέλο έπεσε στην πασαρέλα και τα social media τα έβαλαν με τον οίκο μόδας

Her News