HerNews.gr
Beauty

Taylor Swift- MTV Video Music Awards: Έκανε το πιο ρομαντικό makeup look

Η Taylor Swift και η Selena Gomez έδωσαν το παρών στο πάρτι του rapper Diddy μετά τα MTV Video Music Awards, και αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα ιδιαίτερο party beauty look. Ενώ η Taylor Swift συνήθως επιλέγει ένα ρομαντικό-country στιλ, αυτή τη φορά αποφάσισε να αλλάξει κάπως την εικόνα της για το πάρτι.

Το μακιγιάζ της παρέμεινε σχεδόν ίδιο με αυτό που είχε φορέσει στην τελετή των βραβείων. Κράτησε το ίδιο χτένισμα και το ίδιο eye makeup look, αλλά αποφάσισε να τονίσει τα χείλη της με ένα iconic κόκκινο κραγιόν με ματ φινίρισμα. Αυτή η αλλαγή στο χρώμα των χειλιών της δημιούργησε μια εντελώς διαφορετική αισθητική και την μεταμόρφωσε σε μια πιο δυναμική και εκλεπτυσμένη εκδοχή του εαυτού της.

Taylor Swift- MTV Video Music Awards: Έκανε το πιο ρομαντικό makeup look

Το μάθημα που μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν την εμφάνιση είναι η σημασία του κόκκινου κραγιόν στην κοσμητική τσάντα μας. Αυτό το κλασικό και διαχρονικό χρώμα μπορεί να μεταμορφώσει μια εμφάνιση και να της προσδώσει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Αναζητήστε την κατάλληλη απόχρωση κόκκινου που σας ταιριάζει και κρατήστε το πάντα μαζί σας για ένα άμεσο ανανεωτικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

Taylor Swift: Φόρεσε το τέλειο outfit για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Αποκάλυψε το μυστικό για την τέλεια επιδερμίδα!

HerNewskl

Μεταξένια μαλλιά: Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό

Her News

Chiara Ferragni: Tα hair looks για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση

HerNewskl