HerNews.gr
Beauty

Critics Choice Awards 2024: To εντυπωσιακό μανικιούρ της Margot Robbie

Critics Choice Awards 2024

Τα Critics Choice Awards 2024 αναδείχθηκαν όχι μόνο για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, αλλά και για τα υπέροχα nail looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Είναι γνωστό ότι το μανικιούρ αποτελεί κρίσιμο στοιχείο του συνολικού look και οι διάσημες προσωπικότητες το επιβεβαίωσαν με τις επιλογές τους.

Μια από τις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, η Margot Robbie, εντυπωσίασε με έναν διακριτικό και κομψό συνδυασμό. Ο celebrity nail artist Tom Bachik δημιούργησε ένα λεγόμενο “mannequin mani”, όπου τα νύχια της είχαν τον ίδιο τόνο με το δέρμα της. Αυτό το nude αποτέλεσμα προσέδωσε μήκος στα νύχια της, δίνοντάς της μια κούκλικη όψη. Ο Bachik αποκάλυψε ότι η έμπνευσή τους ήταν η αβίαστη λάμψη και η επιθυμία να δημιουργήσουν ένα εφέ που θα αναδείκνυε την ομορφιά της ηθοποιού.

Το nude mani της Margot Robbie αντιπροσωπεύει την κλασική και διαχρονική ομορφιά, τονίζοντας ότι η φινέτσα βρίσκεται στην απλότητα. Με αυτήν την επιλογή, η Margot προσέδωσε μια απόλυτα κομψή πινελιά στο total look της, κάνοντας μια δήλωση στυλ που αναδεικνύει την κομψότητά της.

Critics Choice Awards 2024: To εντυπωσιακό μανικιούρ της Margot Robbie

Critics Choice Awards 2024: To εντυπωσιακό μανικιούρ της Margot Robbie

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμησε το face framing χτένισμα

HerNewskl

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

HerNews ka

Nail Trends: Ποια τάση στο manicure να επιλέξετε ανάλογα με το ζώδιό σας;

HerNewskl