HerNews.gr
Διεθνή

Ραίαν Γκόσλινγκ: Η αντίδρασή του στη νίκη της Barbie στα βραβεία Critics Choice έγινε που viral

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έγινε μιμίδιο για άλλη μια φορά χάρη στην απρόσμενη απάντησή του στη νίκη της Barbie στα Critics Choise Awards.

Ο ηθοποιός μπορεί να έχασε στην κατηγορία Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ του Οπενχάιμερ , αλλά δεν πήγε σπίτι με άδεια χέρια αφού κέρδισε το καλύτερο τραγούδι για το “I’m Just Ken”.

Η κάμερα “καρφώθηκε” αμέσως στον Γκόσλινγκ, ο οποίος γύρισε το κεφάλι του στο πλάι και, με ένα μπερδεμένο βλέμμα στο πρόσωπό του, κοίταξε κατευθείαν τον φακό.

Παρέμεινε να κοιτάζει την κάμερα με την μπερδεμένη έκφρασή του, ενώ οι συγγραφείς του τραγουδιού σηκώθηκαν για να γιορτάσουν.

Η αντίδραση του Ραίαν Γκόσλινγκ έγινε από τότε viral, με πολλούς να χαιρετίζουν τη στιγμή ως ένα ακόμη μιμίδιο που θα προσθέσει στα πολλά που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ηθοποιού για την Barbie . Ο Γκόσλινγκ, ο οποίος έπαιξε τον Κεν στην υπερπαραγωγή στο πλευρό της Μάργκοτ Ρόμπι, επαινούνταν όλο το 2023 για το γεγονός ότι μπήκε έντονα “στο πετσί” του ρόλου κατά τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Πολλοί υπέθεσαν ότι ο Γκόσλινγκ πίστευε ότι το βραβείο ήταν «φάρσα», γράφοντας ότι έμοιαζε «έκπληκτος» και «μπερδεμένος» από την ανακοίνωση. Άλλοι καλωσορίζουν ένα ολοκαίνουργιο “meme” του ηθοποιού για να το προσθέσουν στην τεράστια λίστα με τα προϋπάρχοντα.

Το τραγούδι νικήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτό το μήνα από ένα άλλο κομμάτι της Barbie – “What Was I Made For?” – το οποίο γράφτηκε από την Billie Eilish και τον αδερφό της Finneas O’Connell.

Η Barbie κέρδισε έξι βραβεία συνολικά – συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για την Greta Gerwig και τον Noah Baumbach – αλλά ο μεγάλος νικητής ήταν η ταινία Oppenheimer, η οποία πήρε οκτώ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Christopher Nolan.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kris Jenner: Γίνεται για πρώτη της φορά στα 67 της εξώφυλλο στη Vogue

HerNews ka

Friends: Η μεγάλη επιστροφή για “Τα Φιλαράκια” – Οι πρώτες δηλώσεις

Her News b

Mariah Carey: Τα γεγονότα που «φωνάζουν» ότι χώρισε με τον Bryan Tanaka

HerNews ka