HerNews.gr
Διεθνή

Full in love η Rosalia: Τα τρυφερά φιλιά με το νέο της amore

Εδώ και μερικές εβδομάδες, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ισπανία, τα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν ένα νέο ζευγάρι που θα μπορούσε να σχηματιστεί στο Χόλιγουντ.

Αν και οι προσπάθειες των τηλεοπτικών καμερών και των φωτογράφων ήταν ανεπιτυχείς, τώρα έχουμε την οριστική απόδειξη ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από απλή φιλία μεταξύ της Rosalia και του ηθοποιού Jeremy Allen White.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα στιγμιότυπο στο οποίο εθεάθησαν η Rosalia και ο ηθοποιός να φιλιούνται, δόθηκε στη δημοσιότητα , καθιστώντας σαφές ότι μια σχέση είναι σε εξέλιξη.

Μια βραδινή έξοδος

Το φιλί έγινε σε βραδινή έξοδο στην πόλη του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, με τους παπαράτσι να πιάνουν τη στιγμή μεταξύ των δύο. 

Η ίδια η φωτογραφία είναι παρόμοια με αυτή πριν από μερικές εβδομάδες, στην οποία εθεάθησαν οι δυο τους σε ένα πάρκινγκ να καπνίζουν ένα τσιγάρο. Ωστόσο, με την ευκαιρία αυτή και με μάρτυρα ένα αυτοκίνητο, οι δυο τους φιλιούνται με πάθος.

Να σημειωθεί ότι, στα μέσα του καλοκαιριού του 2023, η Rosalia διέλυσε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Rauw Alejandro.

Rauw Alejandro never gave up on finding love with Rosalia

Ο White χώρισε από τη σύζυγό του, την ηθοποιό Alison Timlin, την περασμένη άνοιξη. Πριν από μήνες φίλοι τους είχαν ήδη διαρρεύσει ότι αυτό που ξεκίνησε ως φιλία είχε περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Μάλιστα, μια ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε πρόσφατα στο «US Weekly» ότι είχαν ρομαντική σχέση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

HerNews ka

Ζεράρ Πικέ – Κλάρα Κία: Έφαγαν «πόρτα» από εστιατόριο, γιατί ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα

HerNews ka

Εξέλιξη σοκ: Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο για επέμβαση προστάτη

HerNews ka