HerNews.gr
Social News

Rihanna: Αποκάλυψε αν προτιμά «κολπική ή πρωκτική» διείσδυση

Η Rihanna άφησε άφωνους τους θαυμαστές της μετά το βίντεο Q&A για να προωθήσει τη σειρά Savage Fenty όπου φορούσε ροζ εσώρουχα από την κολεξιόν του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στην…. κρεβατοκάμαρα της, συμπεριλαμβανομένου του αν προτιμά κολπική ή πρωκτική διείσδυση.

«Πρωκτική φυσικά» απάντησε αμέσως η Rihanna.

Κατά τη διάρκεια του Q&A Savage Confessions που δημοσιεύτηκε στο Instagram, όπου φοράει ροζ εσώρουχα, καταγράφηκε να απαντά σε ερωτήσεις όπως «Ποιο είναι το πιο άγριο πράγμα που έχει κάνει για την αγάπη».

Οι χρήστες των social media δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έβλεπαν νέες εικόνες της Rihanna με εσώρουχα. Η τραγουδίστρια σε συνεργασία με την Savage έχει ποζάρει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

«Παρουσιάζοντας τη φετινή συλλογή με στυλ που θα λατρέψεις ακριβώς όπως είσαι», γράφει η μάρκα στις εικόνες.

Η Rihanna συνεργάζεται συχνά με αυτό το brand, αλλά μέχρι σήμερα αυτή είναι η πιο υποβλητική εικόνα της. Με έντονα ροζ εσώρουχα αρκετές πόζες σε έναν μωβ καναπέ και με αρκετά κοσμήματα στα χέρια και το λαιμό της. Φοράει επίσης γόβες και κραγιόν στο ίδιο χρώμα για να ξεκαθαρίσει ότι αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το κορίτσι των Μπαρμπάντος ποντάρει τα πάντα στο ροζ.

Rihanna: Ποζάρει με Barbie pink εσώρουχα για τη νέα της συλλογή

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάολα: Ο μοναδικός χορός της στη σκηνή & η ανατριχιαστική ερμηνεία με τη Σοφία Βόσσου

HerNews ka

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβιώνει τα καλλιστεία του 2011 – VIDEO

Her News

Μαρία Σάκκαρη: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της

Her News