HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

Αν σου αρέσει να δοκιμάζεις στάσεις στο σεξ, τότε σου βρήκαμε τον τρόπο να πετύχεις την τέλεια διείσδυση. Η στάση αυτή ονομάζεται “Κοχύλι”.

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, εκτός από το πρακτικό κομμάτι που θα σου προσφέρει την απόλυτη απόλαυση, μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με τον σύντροφο σου. Τι σημαίνει αυτό; Με αυτήν την στάση μπορείτε να κοιτάζεστε στα μάτια με τον σύντροφο σου και να συγχρονίζετε την αναπνοή σας. Υπάρχει, λοιπόν, ένα ρομαντικό στοιχείο. 

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

Πώς θα δοκιμάσεις τη στάση Κοχύλι;

Aρχικά, θα πρέπει να έχεις τα πόδια σου ανοιχτά μιας και αυτό είναι το μυστικό. Έτσι, επιτρέπεις στον σύντροφο σου να δώσει περισσότερο κίνηση και στη συνέχεια βάθος. Αν είσαι κλειτοριδική θα λατρέψεις τέτοιες στάσεις, καθώς διεγείρεται και η κλειτορίδα σου. Πώς; Ο σύντροφος σου τρίβεται πάνω της και εσύ έρχεσαι στην κορύφωση. 

Extra tip: Ο σύντροφος σου θα σε κρατάει από τους αστραγάλους. Η στάση αυτή θυμίζει σε πολλές γυναίκες το ιεραποστολικό. 

Ωστόσο, εμπιστέψου μας. Η στάση Κοχύλι θα σου προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση ακόμη και σε εσένα που έχεις πιο “δύσκολους” οργασμούς.

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Οι τροφές που θα του απογειώσουν τη λίμπιντο

Her News

Κάπνισμα: Οι επιπτώσεις στο σεξ

Her News b

Σεξ μετά από τσακωμό: Οι ιδανικές στάσεις για να ζητήσεις συγγνώμη

Her News b