HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ζητά συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια

Ο Kanye West τράβηξε ένα βίντεο διάρκειας 40 λεπτών ζητώντας συγγνώμη για τις αντισημιτικές του ατάκες, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι ο Kanye West συγκέντρωσε μια ομάδα εικονοληπτών για να τραβήξει το μακροσκελές βίντεο απολογίας του στο οποίο μιλάει απευθείας στην κάμερα για το μεγαλύτερο μέρος της ώρας.

Ο δημιουργός της επιτυχίας του “Jesus Walks” φέρεται να “τρελάθηκε” κατά διαστήματα σε όλο το βίντεο, και οι πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε τι λέει σε ορισμένα σημεία του κλιπ.

Το βίντεο πρόκειται να δημοσιοποιηθεί πριν από το επερχόμενο άλμπουμ του “Vultures”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Kanye West αρχικά ζήτησε συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα την ημέρα των Χριστουγέννων για τη σειρά των αντισημιτικών «εκρήξεων».

Ο ράπερ μοιράστηκε το μήνυμα, το οποίο ήταν γραμμένο εξ ολοκλήρου στα εβραϊκά,  στο Instagram στις 25 Δεκεμβρίου.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα για οποιοδήποτε ακούσιο ξέσπασμα που προκλήθηκε από τα λόγια ή τις πράξεις μου, δεν ήταν πρόθεσή μου να πληγώσω ή να μη σεβαστώ και λυπάμαι βαθύτατα για κάθε πόνο που μπορεί να προκάλεσα», έγραφε το μήνυμα του West, μεταφρασμένο από τα εβραϊκά.

«Έχω δεσμευτεί να ξεκινήσω από τον εαυτό μου και να μάθω από αυτή την εμπειρία για να εξασφαλίσω μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση στο μέλλον».

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών ολοκλήρωσε το σημείωμά του λέγοντας ότι η συγχώρεση του είναι «σημαντική» για αυτόν και ότι «έχει δεσμευτεί να επανορθώσει και να προωθήσει την ενότητα».

Kanye West: Έβαλε οδοντοστοιχία από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Σήμερα έχει τα γενέθλιά της- Πως της ευχήθηκε η Βασιλική οικογένεια

HerNews ka

Brooke Shields: Μετανιώνει που αποκάλυψε την “κατάσταση” της παρθενιάς την δεκαετία του 80′

HerNews ka

Τρύπα βάθους 192 μέτρα κρύβει μέσα ένα εκπληκτικό δάσος

Her News