HerNews.gr
Beauty

Kim Kardashian: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian επιστρέφει στον χώρο του μακιγιάζ, ανακοινώνοντας την επιστροφή της σε αγαπημένα προϊόντα. Μάλιστα, αυτό συνέβη μόλις δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης Skkn by Kim το 2022.

Η διάσημη προσωπικότητα, η οποία είχε διακόψει τις σειρές καλλυντικών και αρωμάτων KKW Beauty και KKW Fragrance τον Αύγουστο του 2021 και τον Απρίλιο του 2022 αντίστοιχα, φαίνεται πως επιστρέφει στα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ.

Kim Kardashian: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 16 Ιανουαρίου στο Instagram, η Kim Kardashian ανταποκρίνεται στα σχόλια των θαυμαστών της. Πιο συγκεκριμένα εκείνοι ζητούν την επαναφορά των προηγούμενων σειρών της. Στη συνέχεια, η  ίδια αναφέρει ότι πάντα τους ακούει. Επίσης, αποκαλύπτει ότι η 26η Ιανουαρίου 2024 θα είναι η ημέρα που θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά μακιγιάζ.

Kim Kardashian

 Η σειρά αποτελείται από 10 αποχρώσεις του Soft Matte Lip Color με βελούδινο, ματ φινίρισμα, 15 αποχρώσεις του Lip Liner και την Classic Mattes Eyeshadow Palette που περιλαμβάνει 12 θερμές και ψυχρές αποχρώσεις.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμηθήκαμε πως η Kim Kardashian είχε ανακοινώσει με ενθουσιασμό τη νέα της συλλογή εσωρούχων. Αυτό συνέβη  μέσω φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επίσης, η  νέα συλλογή, που είχε κυκλοφορίσει στις 7 Νοεμβρίου, είχε την υπογραφή της και ξεχώρισε για τη λάμψη που προσδίδουν τα κρύσταλλα σε κάθε δημιουργία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Τα κρύσταλλα αποτελούν τον “πρωταγωνιστή” σε σχεδόν όλα τα εσώρουχα της σειράς, προσδίδοντας μια αίσθηση λάμψης και πολυτέλειας.

Kim Kardashian: Δείτε το φαντασμαγορικό γραφείο της που έχει μέχρι και μηχάνημα σολάριουμ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

HerNewskl

Kate Beckinsale: Το hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Gwen Stefani: Έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα στα μαλλιά της

HerNewskl