HerNews.gr
Beauty

Ημιμόνιμο μανικιούρ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να διατηρήσουν περιποιημένα νύχια για περισσότερες μέρες, χωρίς την ανάγκη για βαριά υλικά όπως το gel.

Μαρία Ηλιάκη: To φθινοπωρινό μανικιούρ που τόλμησε να δοκιμάσει

Ημιμόνιμο μανικιούρ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Το ημιμόνιμο μανικιούρ αποτελεί μια προηγμένη μέθοδο νυχιών που συνδυάζει την ανθεκτικότητα του gel με την ευκολία εφαρμογής και αφαίρεσης του κοινού βερνικιού νυχιών. Κατασκευάζεται από ειδικό φωτοσκληρυντικό βερνίκι, που πολυμερίζεται κάτω από τον φωτισμό LED.

Η διαδικασία εφαρμογής περιλαμβάνει την εφαρμογή βάσης, χρωματικού στρώματος και κορυφαίου στρώματος, με κάθε στρώμα να πολυμερίζεται υπό το LED φως.

Η τελική διαδικασία είναι γρήγορη, και το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή, ανθεκτική επιφάνεια που διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Η αφαίρεση γίνεται εύκολα με τη χρήση ακετόνης ή με αφαιρετικό για ημιμόνιμο μανικιούρ. Αυτή η μέθοδος περιποίησης των  νυχιών είναι ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν στυλάτα νύχια με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν πανέμορφα νύχια με μεγαλύτερη διάρκεια. Διαρκεί από δύο έως τρεις εβδομάδες χωρίς να θρυμματίζεται. Αφαιρείται όχι επειδή έχει καταστραφεί, αλλά επειδή το νύχι μακραίνει φυσικά, δημιουργώντας ένα κενό μεταξύ της γυμνής βάσης και του χρώματος του ημιμόνιμου βερνικιού.

Quiet luxury nails: To ιδανικό minimal μανικιούρ για μετά τις διακοπές!

Η αφαίρεση μπορεί να γίνει είτε σε ένα εξειδικευμένο nail bar είτε στο σπίτι. Στο σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθαρό ασετόν. Βουτάς μικρά κομμάτια βαμβακιού στο ασετόν, τα τυλίγεις γύρω από κάθε νύχι, χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, και περιμένεις μερικά λεπτά μέχρις ότου το ασετόν διασπάσει το υλικό. Αν η διαδικασία γίνει σωστά, δεν θα χρειαστεί να τρίψεις τα νύχια με λίμα, διασφαλίζοντας ότι τα φυσικά σου νύχια δεν θα επηρεαστούν αρνητικά.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο κομψό σκουρόχρωμο μανικιούρ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Moss: O προσωπικός της hairstylist αποκάλυψε την καθημερινή hair routine της!  

HerNewskl

Cobain blonde: Η απόχρωση των μαλλιών που αναδεικνύει τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

HerNewskl

Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε το πιο girly minimal manicure

HerNewskl