HerNews.gr
Beauty

Kate Moss: O προσωπικός της hairstylist αποκάλυψε την καθημερινή hair routine της!  

Kate Moss

 Η Kate Moss φροντίζει με κάθε τρόπο την υγεία των μαλλιών της και ο προσωπικός και διάσημος hair stylist της θέλησε να μοιραστεί μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της μαζί με τους οπαδούς της.  

Kate Moss

Το διασημο μοντέλο καταφέρνει να διατηρει υγιή τα μαλλιά της και να αντιμετωπίζει την ξηρότητα που εμφανιζεται τους χειμερινους μήνες. Φυσικά, δεν είναι η μονη που έρχεται αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα, αφού οι αναζητήσεις “ξηρά μαλλια” στην πλατφορμα του TikTok έχει καταφέρει να συγκεντρωσει ήδη 390 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.   

Καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε μια ρουτίνα περιποίησης στα μαλλιά σας με την ίδια συνέπεια που ακολουθειτε και τη skincare…θα αποκτήσετε τα μαλλιά που βλέπετε στα περοοδικά!  

Μην ξεχνάτε πως η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε εποχής. Πολλές φορές το κρύο έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να μοιάζουν θαμπα ή ακόμη και να αφυδατωθούν.  

Kate Moss

 Το πρώτο και βασικό βήμα μιας haircare ρουτινας είναι να χρησιμοποιήσετε μια σωστή μάσκα μαλλιών ανά τακτά χρονικα διαστήματα, δηλαδή 1-2 φορές την εβδομάδα. Ετσι, θα αποφύγετε την αφυδάτωση τους. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως “οι μάσκες βαθιάς περιποίησης είναι αναγκαίες για τα μαλλιά που έχουν ανάγκη μια επιπλεον υγρασία με στόχο την επανόρθωση τους. Καλό είναι λοιπόν, να απλώσετε τη μάσκα μαλλιών σε λουσμένα μαλλιά, να τα χτενίσετε και να τα ξεβγάλετε μετά από πέντε λεπτά. Η διαφορά στα μαλλιά σας θα ειναι αισθητή από τον πρώτο κιολας μήνα. 

Rihanna: Πώς να αποκτήσετε μόνες σας το ponytail της μέσα σε λίγα λεπτά;

 

 

Νεότερα Άρθρα

Το νερό της βρύσης δεν είναι πάντα το ίδιο- Πότε είναι κακό για το δέρμα και τα μαλλιά σας

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το natural look να φαίνεται το next big thing!

HerNewskl

Ασπρόμαυρα νύχια: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε την πιο chic επιλογή του φθινοπώρου

HerNewskl