HerNews.gr
Beauty

Βacuchiol: Ανακαλύψαμε τη νέα ρετινόλη που δε δημιουργεί παρενέργειες!

Τα ενεργά δραστικά συστατικά κερδίζουν ολοένα και περισσότερο κοινό με τη ρετινόλη να πρωταγωνιστεί και το Βacuchiol να έρχεται να την αντικαταστήσει! 

Βacuchiol

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συστατικά δε θα μπορούσε να λείπει το βασικό που είναι το υαλουρονικό οξύ. Ακολουθεί η βιταμίνη C, το σαλικυλικό οξύ, η νιασιναμίδη και πολλά ακόμη. Ωστόσο, υπάρχουν συστατικά που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και στη συχνότητα που τα εφαρμόζετε και την ποσότητα. Η ρετινόλη είναι ένα κλασικό παράδειγμα αφού η υπέρ-χρήση της μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες.

Το αγαπημένο σε όλες αντιγηραντικό συστατικό μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, αίσθηση φαγούρας ή καψίματος, ξηρότητα ή φωτοευαισθησία, ειδικά σε όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συστατικό που έχει την ίδια δράση και δε δημιουργεί παρενέργειες, το Βacuchiol. 

Είναι ένα vegan συστατικό που προέρχεται από το εκχύλισμα των σπόρων του φυτού babchi το οποίο υπάρχει στις χώρες της Ανατολικής Ασίας. Λειτουργεί ως μια φυτική ρετινόλη και έχει αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση. Παρέχει όλο το φάσμα της ευεργετικής δράσης της ρετινόλης και έχει ορατά αποτελέσματα.

Δημιουργεί λάμψη, λείανση και βελτίωση της υφής- τόνου της επιδερμίδας! 

Hailey Bieber: Aποχωρήστηκε τα glazed donut και δημιούργησε μια νέα τάση στο μανικιούρ

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Manicure 2023: 5+1 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το νέο έτος

HerNewskl

Estée Lauder: Παρουσίασε τη νέα μοναδική συλλογή Bronze Goddess

HerNewskl

Angelina Jolie: Επέστρεψε στο ξανθό μετά από 10 ολόκληρα χρόνια – (Εικόνες)

HerNews ka