HerNews.gr
Beauty

Angelina Jolie: Επέστρεψε στο ξανθό μετά από 10 ολόκληρα χρόνια – (Εικόνες)

Όπως είπε κάποτε η Coco Chanel: «Μια γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της». Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μια γυναίκα που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της – σίγουρα ισχύει για την  Angelina Jolie.

Προσθέτοντας ένα ακόμη κορδόνι στο διαρκώς διευρυνόμενο τόξο της, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην πρεσβευτής καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών και ειδικός απεσταλμένος ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Atelier Jolie , μιας μάρκας μόδας με σκοπό να αξιοποιήσει τις δεξιότητες των προσφύγων και άλλων ταλαντούχων (και υποτιμημένων) ομάδων για να δημιουργήσουν όμορφα ρούχα αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υφάσματα.

Για την πρώτη της συλλογή, η μάρκα συνεργάστηκε με τον Γαλλικό οίκο μόδας  Chloé και τη δημιουργική διευθύντριά του Gabriela Hearst, για να δημιουργήσουν μια κάψουλα γυναικείων ενδυμάτων που θα αναδεικνύουν τη δουλειά των τεχνιτών που συμμετέχουν στην κατασκευή τους και θα χρησιμοποιούν υλικά χαμηλότερης επίδρασης στο περιβάλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

 Οι εικόνες της Angelina Jolie στο ατελιέ που εργάζεται για τη συνεργασία της Chloé αποκαλύπτουν ότι έχει επιστρέψει στις νέες ξανθές βουτυρένιες ανταύγειες ,σήμα κατατεθέν της και της κολακεύει ακόμη περισσότερο το πρόσωπο.

Φυσικά, είναι απλώς η τελευταία από πολλές μεταμορφώσεις μαλλιών για την Angelina, η οποία έχει πειραματιστεί με ένα pixie crop στο παρελθόν και ήταν ξανθιά τη δεκαετία του ’90 όταν έκανε την ερμηνεία της που κέρδισε Όσκαρ στο Girl, Interrupted (1999 ) .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Όχι μόνο συμπίπτει με το ενημερωμένο βιογραφικό της, η ανανεωμένη εμφάνιση της Angelina εισάγει επίσης μια νέα σεζόν. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο casual undo για κάθε περίσταση

HerNewskl

To Tiktok προτείνει να τηγανίσετε το foundation για να πετύχετε την απόλυτη κάλυψη

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Έκανε την απόλυτη ανανέωση στα μαλλιά της

HerNewskl