HerNews.gr
Ζώδια

Πως θα είναι η συγκατοίκηση με κάθε ζώδιο

Είτε μοιράζεστε χώρο με έναν γονέα, έναν σύντροφο ή κάποιον φίλο, το να γνωρίζετε πώς να κινείστε με βάση το ζώδιο και να είστε σε αρμονία με ένα άλλο άτομο είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής και τις πιο πλούσιες ανταμοιβές.

Με τις αυξανόμενες τιμές ενοικίασης, πολλοί άνθρωποι στρέφονται στη συγκατοίκηση σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα και από την άλλη πολλά ζευγάρια ετοιμάζονται να κάνουν “το επόμενο βήμα” στη σχέση τους.

Για να βοηθήσουμε στην πλοήγηση στις δοκιμασίες της κοινής ζωής, σας φέρνουμε τον οδηγό μας για το πως είναι να συγκατοικείς με κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Στην πιο φιλόδοξη θέση τους, οι Κριοί είναι ξεκάθαροι και άμεσοι, αφήνοντάς σας να ξέρετε πού βρίσκεστε και τι περιμένουν από εσάς ως συγκάτοικο. Κυβερνούμενοι από τον Άρη, τον πλανήτη της σύγκρουσης και των επιτευγμάτων, δεν θα καταφύγουν σε παθητικές-επιθετικές τακτικές. Γενικά θα σας ενημερώσουν αμέσως και σε υψηλή ένταση τι όριο έχει ξεπεραστεί, γεγονός που εξοικονομεί πολύ χρόνο και συζήτηση.

Ενώ τα ξεπερνούν γρήγορα, δεν θα πρέπει να περιμένετε να είστε στο έλεος των εκρήξεων τους και μια βασική γραμμή ήρεμης επικοινωνίας θα βοηθήσει και τα δύο μέρη να εξελιχθούν. Τα περισσότερα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν με ένα αστείο ή με οτιδήποτε άλλο. Δύο χαρούμενες νεαρές φίλες που συνομιλούν στο σαλόνι στο σπίτι

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των περιουσιακών στοιχείων και της αισθητικής, οι ταύροι παίρνουν τον προσωπικό τους χώρο και τις καθημερινές ρουτίνες φροντίδας τους πολύ, πολύ σοβαρά. Χρειάζονται την ξεκούραση και το φαγητό τους και θα λυπηθείτε την ημέρα που θα συμβιβαστείτε.

Στους Ταύρους αρέσει να σχεδιάζουν και να μοιράζονται έναν βελούδινο και προσεκτικά φωτισμένο κοινό χώρο και ένα όμορφο γεύμα, αλλά δεν αστειεύονται όταν πρόκειται να βεβηλώσουν τον ναό τους με βρομιά, άτοπη παρέα ή δυνατή μουσική. Δεν συγχωρούν ποτέ κανέναν, οπότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συμπεριφέρεστε σωστά.Ανησυχημένο ζευγάρι που διαβάζει ένα γράμμα στο σπίτι

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Τείνουν να λειτουργούν κάτω από το σκεπτικό «όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα», επομένως πιθανότατα θα συναντήσετε κάθε είδους αγνώστους όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας εάν επιλέξετε να συγκατοικήσετε με έναν Δίδυμο.

Να είστε σαφείς και να είστε συνεπείς με τις ανάγκες σας. Η ομορφιά αυτού του είδους των ανθρώπων είναι ότι τείνουν να ξεχνούν ότι πληγώθηκαν και θα σας καλωσορίσουν πίσω με ανοιχτές αγκάλες και μυαλό όταν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε άλλη μια δόση από την ξέφρενη γοητεία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δύο λυπημένοι έφηβοι που αγκαλιάζονται στην κρεβατοκάμαρα

Εάν οι γονείς σας δεν κατάφεραν να σου δώσουν την αγάπη και την προσοχή που άξιζες ως παιδί, ένας συγκάτοικος Καρκίνος μπορεί να είναι απλώς το ψυχικό βάλσαμο που ποτέ δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν. Προστατεύουν έντονα αυτούς που αγαπούν, και αν παίζεις καλά, θα έχεις πάντα ένα έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Παρά τη συναισθηματικότητά τους, είναι πολύ “κακοί” στο να εκφράζονται, οπότε περιμένετε ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση και κοινωνική απόσυρση. Τα πάντα πληγώνουν τα συναισθήματά τους – ακόμα και ο παραμικρός τραυματισμός – αλλά οι περισσότερες παραβάσεις μπορούν να βοηθηθούν από καλή μουσική και κεριά που μυρίζουν πίτα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

junge leute kochen zusammen

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο που ξοδεύει πολλή ενέργεια στην εξωτερική του ζωή. Ως εκ τούτου, χρειάζονται ένα σπίτι που τους επιτρέπει να υποχωρούν και να επαναφορτίζονται. Το να συγκατοικείς με έναν Λέοντα είναι ότι είναι χωρίς αποκλεισμούς, φιλόξενοι και πάντα προσφέρουν μια πρόσκληση στο απροσδόκητο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Νεαρή γυναίκα και η φίλη της που μαζεύουν τα πράγματά τους ενώ ετοιμάζονται να φύγουν από το διαμέρισμα.

Αν εκτιμάτε την τάξη ο Παρθένος είναι ένας ονειρεμένος συγκάτοικος. Ως ευμετάβλητη γη, είναι και πρακτικό και ευέλικτο ζώδιο. Θέλουν τα πάντα να είναι τακτοποιημένα και όμορφα, αλλά το θέλουν και προς όφελός σας. Είναι επίσης πάντα ανοιχτοί στο να είναι ο προπονητής της ζωής σας, βοηθώντας σας να δώσετε προτεραιότητα στην ευεξία και την ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

Το να ζεις με αυτό το ζώδιο είναι ένα μάθημα για να μάθεις να είσαι καλύτερος για το καλύτερο όλων. Σε γενικές γραμμές ζητούν μόνο την εκτίμηση των προσπαθειών τους.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το να πίνεις ένα ποτήρι κρασί μια φορά την εβδομάδα, ή ακόμα και μια μέρα, δεν είναι τόσο κακό – αλλά, ο Landsverk λέει ότι όλα μαζί γίνεται «νευροτοξικό και αυτό μπορεί να σε πιάσει».

Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνά η Αφροδίτη, στους Ζυγούς αρέσει να ζουν όμορφα και να συζητούν ασταμάτητα. Επιρρεπείς στην αναποφασιστικότητα και τις παθητικές-επιθετικές τακτικές, είναι όμορφα, αλλά μπορούν να συμπεριφέρονται άσχημα και συχνά έχουν την ατμόσφαιρα ενός βικτωριανού αριστοκράτη, αφήνοντας τα ποτήρια κρασιού τους στο κομοδίνο, τα πιάτα με κέικ στον καναπέ, τα κωνικά κεριά τους να καίνε τις πρώτες πρωινές ώρες, και το ραντεβού τους στο Tinder στους κοινόχρηστους χώρους επί μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Συγκάτοικοι που χαλαρώνουν το χειμώνα σε έναν καναπέ

Οι Σκορπιοί απαιτούν και σέβονται τον προσωπικό χώρο. Αυτό είναι το ιδανικό ταίρι για κάποιον που θέλει να μοιραστεί το σπίτι του αλλά όχι κάθε λεπτό της ζωής του. Αυτό το ζώδιο φτιάχνει στον εαυτό του μια σπηλιά σε όποιο σπίτι κι αν κατοικεί. Θα μπορούσατε να περάσετε εβδομάδες χωρίς να τους δείτε, αλλά μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι θα παραδώσουν τα χρήματα του ενοικίου στην ώρα τους, ακόμα κι αν αναρωτιέστε πώς ακριβώς το κατάφεραν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)Η φίλη παρακολουθεί μια πολύ αστεία ταινία στο φορητό υπολογιστή.  Χαμογελαστές νεαρές γυναίκες που χαλαρώνουν και βλέπουν ταινίες στο σπίτι, φίλες που ξεκουράζονται μετά από δύσκολη εβδομάδα, χώρος αντιγραφής

Δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία πάνω από όλα (και σε όλους), επομένως είναι λιγότερο αξιόπιστο ζώδιο όταν πρόκειται για την ολοκλήρωση εργασιών. Το παιχνίδι με τοξότες αργεί να τελειώσει και γρήγορα ξεκινά, οπότε μπορεί να χρειάζονται υπενθύμιση για να αδειάσουν το πλυντήριο πιάτων ή να πλύνουν τις κουβέρτες.

Είναι εξαιρετικοί στη σύνδεση, αλλά όχι στη συμπόνια. Ωστόσο, η ατρόμητη bon vivant προσέγγισή τους στη ζωή και η ανοιχτή πρόσκληση να συμμετάσχουν στο γλέντι, είναι ένα είδος μετάδοσης που είναι ευεργετικό για τους πιο κλειστούς τύπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

μια νεαρή γυναίκα σε μια επαγγελματική συνάντηση

Ο Αιγόκερως είναι ο μπαμπάς του ζωδιακού κύκλου. Θα πληρώσει το ενοίκιο, θα αγοράσει χαρτοπετσέτες και θα εφαρμόσει ένα σχέδιο μείωσης του λογαριασμού ρεύματος. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν μπορείτε απαραίτητα να στηριχτείτε σε αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Περικομμένη φωτογραφία μιας ελκυστικής νεαρής επιχειρηματία που κάθεται μόνη στο γραφείο της και βήχει καθώς υποφέρει από ένα κρυολόγημα

Οι Υδροχόοι χρειάζονται αρκετό χρόνο μόνοι τους και οι συνήθειες, εμμονές, τελετουργίες, προτιμήσεις τους είναι απολύτως άκαμπτες. Ενδιαφέρονται πολύ λίγο για τα ασήμαντα — κοινά καθήκοντα, την παιδική σας ηλικία, κ.λπ., αλλά συνήθως είναι παιχνίδι για να μιλήσουν για άσχετα θέματα.

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι καλύτεροι φίλοι πίνουν μαζί στο fashion bar restaurant - Έννοια φιλίας με νέους που πίνουν διασκεδαστικά φρυγανίζοντας ποτά στο happy hour στην παμπ - Ζωντανό νέον φίλτρο με έμφαση στα κοκτέιλ mojito

Οι Ιχθύες είναι το μόνιμα ενσυνείδητο ζώδιο, έτοιμοι να προσφέρουν υποστήριξη και μια φωλιά ουδετερότητας για να ξεκουραστούν οι άλλοι. Ως συγκάτοικοι, είναι κατανοητοί, γενικά επιδεκτικοί και αποφεύγουν εντελώς όταν πρόκειται για σύγκρουση ή ευθύνη. Ζουν σε μια ορισμένη απομάκρυνση από την πραγματικότητα  και έτσι δεν βλέπουν συχνά τα χάλια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που κάνουν.

Αστρολογία & Έρωτας: Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα για σχέση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Οκτωβρίου

Her News b

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου

Her News

Σε ποια χώρα της Ευρώπης να πας, με βάση το ζώδιό σου

Her News