HerNews.gr
Διεθνή

Romeo Beckham: Μετακόμισε σε πολυτελή «ερωτική φωλιά» με την κοπέλα του – (ΦΩΤΟ)

Ο David Beckham παραμένει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, παρόλο που έχει αποσυρθεί πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά κατάφερε να παραμείνει στο κοινό μαζί με την οικογένειά του Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ως πρόεδρος και συνιδιοκτήτης του συλλόγου του MLS Ίντερ Μαϊάμι, έχει συγκεντρώσει μια σημαντική περιουσία, τόσο που τα παιδιά του δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για το μέλλον τους.

Ο γιος του Romeo Beckham μόλις μετακόμισε από το σπίτι των γονιών του, το οποίο εκτιμάται σε σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια, σε ένα αρκετά πολυτελές διαμέρισμα με την κοπέλα του, Mia Regan.

Ποιος είναι ο Romeo Beckham;

Ο Romeo Beckham παίζει επί του παρόντος για την ομάδα νέων της Μπρέντφορντ, οπότε εικάζεται ότι το νέο του διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή του Λονδίνου αφού έζησε για λίγο κοντά στο στάδιο Ίντερ Μαϊάμι του MLS, ορισμένοι μάλιστα εικάζουν ότι ίσως ο ποδοσφαιριστής θα έψαχνε για μια ευκαιρία με μια ομάδα στην αγγλική Premier League.

Το διαμέρισμα του Romeo είναι γεμάτο με πολλά φώτα νέον και άλλες ανέσεις, όπου μπορείτε να δείτε ακόμη και σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράζονται ο ίδιος και η κοπέλα του στα social media, μια φανέλα του Lionel Messi με την υπογραφή του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένα σπάνιο αναμνηστικό που πλαισίωνε και κοσμούσε τον τοίχο και έγινε ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του.

Γεννημένος το 2002, ο Romeo Beckham παίζει ως επιθετικός και πριν πάει στην Brentford B, έπαιξε στην Inter Miami II, η οποία συμμετείχε στην τρίτη κατηγορία του MLS μεταξύ 2021 και 2023, παίζοντας 26 παιχνίδια και σκοράροντας μόνο δύο γκολ. 

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lisa Marie Presley: Κηδεύτηκε στη Graceland που κληρονόμησε από τον πατέρα της

HerNews ka

Έφυγε από τη ζωή η Αν Χες μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο – Αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα

Her News

Cara Delevigne: Αυνανίζεται για….. χάρη ενός ντοκιμαντέρ του BBC

HerNews ka