HerNews.gr
Διεθνή

Τρίτωσε το κακό στο Παλάτι: Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

Η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον , διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος μετά την προηγούμενη διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου αφαίρεσαν έναν σπίλο, που αναγνωρίστηκε ως κακοήθη μελάνωμα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της για καρκίνο. Οι γιατροί αυτή τη στιγμή αξιολογούν εάν το μελάνωμα ανιχνεύτηκε στα αρχικά του στάδια.

«Μετά τη διάγνωσή της με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού αυτό το καλοκαίρι, η Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ, διαγνώστηκε τώρα με κακοήθη μελάνωμα», είπε ένας εκπρόσωπος.

«Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν και να αναλυθούν αρκετοί σπίλοι την ίδια στιγμή που η δούκισσα υποβαλλόταν σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή της και ένας από αυτούς έχει αναγνωριστεί ως καρκινικός.

Η δούκισσα θέλει να ευχαριστήσει ολόκληρη την ιατρική ομάδα που την στήριξε, ιδιαίτερα τον δερματολόγο της, η επαγρύπνηση του οποίου εξασφάλισε την ανίχνευση της ασθένειας όταν συνέβη.Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος και της υφής και η εμφάνιση νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος».

Πέρυσι, η Σάρα Φέργκιουσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του μαστού στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο. Η δούκισσα, προστάτης του Teenage Cancer Trust, υπήρξε υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και μίλησε σε ένα γκαλά του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Μαστού το 2019.

Η ανάρτησή της

«Αφιερώνω λίγο χρόνο στον εαυτό μου καθώς έχω διαγνωστεί με κακοήθη μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος, η δεύτερη διάγνωση καρκίνου μέσα σε ένα χρόνο μετά τη διάγνωση καρκίνου του μαστού αυτό το καλοκαίρι και υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική επέμβαση. Χάρη στη μεγάλη επαγρύπνηση του δερματολόγου μου εντοπίστηκε το μελάνωμα όταν ήταν.

Φυσικά μια ακόμη διάγνωση καρκίνου ήταν σοκ αλλά είμαι σε καλή διάθεση και ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Πιστεύω ότι η εμπειρία μου υπογραμμίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος και της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορούν να αποτελέσουν σημάδι μελανώματος και παροτρύνω όποιον το διαβάζει να είναι επιμελής.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στις ιατρικές ομάδες που με στήριξαν σε τόσο αυτές τις εμπειρίες με τον καρκίνο όσο και στην Κλινική MAYRLIFE που με φρόντισε τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς μου χρόνο για ανάρρωση. Ξεκουράζομαι με την οικογένεια στο σπίτι τώρα, νιώθω ευλογημένη που έχω την αγάπη και την υποστήριξή τους», έγραψε στο Instagram η Σάρα Φέργκιουσον.

Σάρα Φέργκιουσον: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου επειδή πάντα με συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μετακομίζουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες 64 εκατομμυρίων δολαρίων (Φωτογραφίες)

HerNews ka

Sia: Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Πορτοφίνο της Ιταλίας

HerNews ka

Τουρκία: Η Αγιά Σοφία κινδυνεύει να καταρρεύσει λόγω μεγάλης φθοράς

HerNews ka