HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νοσεί με Η1Ν1 – Αναβάλλεται το αυριανό υπουργικό συμβούλιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός ασθενής με Η1Ν1, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του, Δημήτρης Τσιόδρας στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εμβολιασμένος κατά της γρίπης, ο κ.Τσιόδρας είπε πως ο Πρωθυπουργός διαγνώστηκε με Η1Ν1 και έχει υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσιόδρα το αυριανό προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο αναβάλλεται: «Δεν ξέρω αν η κατάσταση της υγείας του θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο υπουργικό συμβούλιο», στο οποίο μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο», τόνισε.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ που ήταν προγραμματισμένο για το τέλος της εβδομάδας, ενώ σίγουρα ο Πρωθυπουργός δεν θα βρεθεί στη Βουλή την Τρίτη 23/1 όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

 Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Παρασκευή 19/1 με τον Πρόεδρο της Microsoft Brad Smith, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και η δυνατότητα κοινών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και στον τομέα της ΤΝ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Νταβός ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ενεργειακής εταιρείας RWE Markus Krebber, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Visa για δραστηριότητες στην Ευρώπη, Charlotte Hogg και τον Πρόεδρο για επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου GMR Srinivas Bommidala.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με ζευγάρι ωφελούμενων του προγράμματος «Σπίτι μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο ιός είναι ακόμα εδώ: Νέο «κύμα» κρουσμάτων φέρνουν τα στελέχη Ο4 και Ο5

Her News b

Κορoνοϊός: 1.496 νέα κρούσματα -53 νεκροί, 707 διασωληνωμένοι

Her News b

Κακοκαιρία GAIA: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Πού θα είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα

Her News