HerNews.gr
Διεθνή

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κρις Χέμσγουορθ θέλει τα παιδιά του να μπούν νωρίς στη βιομηχανία.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, 39 ετών, έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Elsa Pataky.

Ο Κρις Χέμσγουορθ είπε ότι ενώ η μεγαλύτερη κόρη του Ίντια,  πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως κόρη του Gorr στο “Thor: Love and Thunder”, θέλει να δώσει προτεραιότητα στο να είναι παιδί.Η κόρη του Hemsworth, η India, 11, πρωταγωνίστησε ως κόρη του Gorr στο "Thor: Love and Thunder".

«Θέλω να έχει παιδική ηλικία και νομίζω ότι το θέλει και εκείνη», είπε στο ET Online .

«Είπα, «Υπάρχει πολύς χρόνος, γλυκιά μου. Πήγαινε στο σχολείο, βόλτα με άλογο, διασκέδασε, γίνε παιδί ». Γιατί μόλις το τρένο κινηθεί, είναι πολύ δύσκολο να κατέβεις και χάνεις πολλά πράγματα».

Ο ηθοποιός είπε ότι θέλει η Ινδία να δώσει προτεραιότητα στο να είναι παιδί.

Ο ηθοποιός ωστόσο, είπε ότι είναι ευτυχής να υποστηρίξει την Ίντια να γίνει ηθοποιός “αν θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα” όταν μεγαλώσει.

Το ντεμπούτο της Ίντια στο “Thor: Love and Thunder” δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε κινηματογραφική σκηνική με τον διάσημο μπαμπά της.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, 39 ετών, έχει τρία παιδιά -- την Ινδία, 11, και τα δίδυμα Tristan και Sasha, 9 ετών -- με τη σύζυγό του Elsa Pataky.

Από την πλευρά του, ο Κρις αποκάλυψε προηγουμένως ότι επιβράδυνε την καριέρα του στην υποκριτική – αλλά δεν αποσύρθηκε – αφού έμαθε ότι διατρέχει πολύ  υψηλό κίνδυνο να υποφέρει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ αργότερα στη ζωή του.

Ο ηθοποιός ανακάλυψε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο για τη νόσο στα γυρίσματα των ντοκιμαντέρ του National Geographic και Disney+, «Limitless», στα τέλη του περασμένου έτους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει η Ζιζέλ: Παραλίγο να πεθάνει σε φωτογράφιση

HerNews ka

Sinéad O’Connor: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

HerNews ka

Bella Hadid: «Ήμουν μόνιμα σε βασανιστικό ψυχικό και σωματικό πόνο»

Her News