HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Georgina Rodriguez: «Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

Η Georgina Rodríguez δεν σταματά. Το μοντέλο, πρεσβευτής GUESS, επιχειρηματίας, μητέρα και σύντροφος του Cristiano Ronaldo κινείται σαν το ψάρι στο νερό για να πετύχει τα πάντα και να είναι μια αφοσιωμένη μητέρα.

 Και όποιος αναρωτηθεί «πώς τα καταφέρνει;», ας ανοίξει την τηλεόραση, όλα είναι εκεί. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix, Soy Georgina, η Rodríguez υπόσχεται να ανοίξει ακόμη περισσότερο τις πόρτες της ιδιωτικής της ζωής. Στο τρέιλερ της σεζόν, δηλώνει: «Πάνω από 40 εκατομμύρια άνθρωποι με ακολουθούν, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς νιώθω πραγματικά».

Σε αυτό το νέο μέρος, το ζευγάρι μοιράζεται μια ματιά στη ζωή του και δείχνει πώς αντιμετώπισαν την απώλεια ενός από τα παιδιά τους κατά τη γέννηση: του Angel.Εξώφυλλο της Georgina Rodríguez της VogueΣε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Ronaldo έγραψε: «Με τη βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το μωρό μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με ελπίδα και ευτυχία».

H Georgina Rodriguez περιγράφει ότι έζησε σε μια στιγμή την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής της, αλλά μήνες αργότερα, ξυπνά στην άλλη πλευρά, με διδάγματα και μια ενέργεια που ακόμα αναρωτιόμαστε από πού προέρχεται.

«Όλες οι εμπειρίες στη ζωή σου σε βοηθούν να αναπτυχθείς ως άνθρωπος, να έχεις διαφορετικές απόψεις, να ξεπερνάς εμπόδια», λέει στη Vogue Mexico Latinoamerica σε μια αποκλειστική συνέντευξη. «Ακόμη και οι χειρότερες καταστάσεις που βιώνουμε σε όλη τη ζωή σου διδάσκουν κάτι θετικό, το να μπορείς να μάθεις από τις αρνητικές στιγμές της ζωής σε κάνει πολύ πιο δυνατό. Το να μπορείς να δεις το φως σε περιόδους αντιξοοτήτων είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθεις».

Η μητρότητα κατέχει κεντρική θέση στη ζωή της Georgina. Καμία έκπληξη, με τα παιδιά ως μέρος ενός δυναμικού ρυθμού ζωής είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιος έχει τον χώρο να κάνει τα πάντα ταυτόχρονα. 

Η καριέρα της Τζορτζίνα Ροντρίγκες«Το να είμαι μητέρα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου και η απόλυτη προτεραιότητά μου (…) κάθε στιγμή που περνάω με την οικογένειά μου  νιώθω πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη, βλέποντας τα παιδιά μου να μεγαλώνουν χαρούμενα και να μοιράζομαι το στιγμές. Όλοι μαζί ως οικογένεια είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου, δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων στην υπέροχη οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει».

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Το «burn out» και τα προβλήματα υγείας που την έκαναν να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα

HerNews ka

“DONATE HAIR – DONATE LOVE”: Ο μοναδικός οργανισμός Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά

Her News b

Φειδίας & Σωτήρης μιλούν στο HerNews: «Καταλάβαμε από την αρχή ότι τα βρίσκουμε»

HerNews ka